Bohusläningen

Bergsson hoppas på andra raka i morgon

- SEBASTIAN STRANDBERG 0522-99200 sebastian.strandberg@stampen.com

Trots segern mot Karlskrona senast har det hittills varit en tuff säsong för Oddevold som ligger en poäng från nedflyttni­ngplats i söderettan.

Laget har inte fått resultaten med sig, men mittfältsm­otorn Bragi Bergsson har ändå haft en bra säsong så här långt.

– Jag tycker det har gått bra för mig trots allt, samtidigt finns det ännu mer att hämta. Jag skulle vilja bidra med ännu mer poäng, men det har varit svårt, vi har varit tillbakatr­yckta och legat ganska långt ner i banan i många matcher. Förhoppnin­gsvis kan det fortsätta gå bra och kanske får man möjlighet att smälla dit något till mål också.

Bergsson har varit lite krasslig inför helgens match mot fjärdeplac­erade Oskarshamn, men det ska inte vara några större problem inför söndagen.

– Jag har haft lite halsproble­m men det känns ändå bra inför matchen. Det känns som vi har hittat ett bättre spel nu, det har blivit lite tydligare hur vi ska gå tillväga. Jag har en positiv känsla inför söndag.

MOT KARLSKRONA SENAST lyckades Oddevold göra ett sent segermål genom rutinerade Johan Patriksson. Segern är något Bragi Bergsson hoppas att man kan bygga vidare på.

– Senaste matchen jobbade hela laget för varandra och vi gjorde det vi hade kommit överens om inför matchen. Vi spelade med lite högre press och var inte lika raka och statiska som tidigare. Det blev ett tryggare spel, framförall­t i första halvlek. Förhoppnin­gsvis kan vi vinna igen och bygga vidare på det.

Efter många dåliga resultat är Oddevold ett bottenlag i division ett och säsongen har inte riktigt blivit som Bergsson väntade sig inför.

– Det får jag faktiskt säga att det här väntade jag mig inte alls och det har varit jävligt tungt ärligt talat. En av anledninga­rna till att jag valde Oddevold var att det har varit en stabil förening som legat på övre halvan i flera år och jag tänkte att jag kanske kunde bidra till att det skulle gå ännu bättre.

– Nu har det inte riktigt blivit så på grund av många anledninga­r. Men vi får helt enkelt kämpa på, vi har bra period det senaste. Vi har fortfarand­e möjlighet att vända på det här och få en rolig höst.

 ?? Bild: HÅKAN FREDRIKSSO­N ?? KÄMPAR PÅ. Bragi Bergsson har en positiv känsla inför söndagens match mot Oskarshamn.
Bild: HÅKAN FREDRIKSSO­N KÄMPAR PÅ. Bragi Bergsson har en positiv känsla inför söndagens match mot Oskarshamn.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden