Bohusläningen

”Har utvecklats och varit bra hela tiden på slutet”

-

TVÅ TIPSETTOR. Stall Roger Walmann skickar fyra hästar till V75 på Kalmar och man har med sig två heta segerbud som båda får tipset. Försteman Kenneth Haugstad (bilden) har full koll på hästarna.

– Indoor Voices (V75-1) har utvecklats och varit bra hela tiden på slutet men hon har haft lite otur. Hon klarar numera att göra mer själv i loppen. Vi kör barfota runt om och det är bra chans, säger Kenneth. – Raffinos (V75-1) är nyttig och går bra hela tiden, säger Haugstad. – Talassio (V75-4) var bra i årsdebuten. Han har inte haft några passande lopp efter det och vi har siktat hit. Han är snabb ut men jag vet inte alls hur Örjan tänker från start. Vi kör åter med skor runt om och Talassio är bra för klassen, menar Haugstad.

– Gravity Falls (V75-5) var fin på Örebro och gick mycket bra senast. Han har utvecklats men har svårt läge, avslutar Kenneth Haugstad.

V75-4. Stenhård körning att vänta. 1 New Muscle Ås, 2 Sapajou, 3 Stepping Spaceboy, 4 Talassio, 5 Ymer Brick, 7 Klöver all Over och 8 Rekord Rune är alla vassa ut och de trivs i spets. 1 eller 5 till spets är utgångstip­set.

V75-5. 2 Pastore Bob är vass ut, utmanas av 4 Farmer Jack och

8 Rushmore Face körs säkert offensivt och försöker ta över.

V75-6. 2 Canari Match kan öpna men får svårt att svara 3 Fire to the Rain. Han utmanas av 6 Harry Haythrow och 7 Target Kronos men 3 är spetsfavor­it.

V75-7. 1 Spitcam Jubb är vass från innern och vill köra i spets. 2 Aron the Baron och 3 Amazing Man är snabba ut. Utifrån laddas 5 Tjacko Zaz och 6 Re Doc men vi tippar Tjacko i spets efter 500.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden