Bohusläningen

Nej till moskéfinan­siering

- Ulla Börjesson Kommunstyr­elsens ordförande (S), för Socialdemo­kratiska kommunstyr­elsegruppe­n

”Öppningen av Höjdenskol­an görs för att bygga bort trångboddh­eten”

Linda Jansson och Tobias Bernhardss­on 27 mars

Vi kan kort konstatera att vi har helt olika uppfattnin­gar om hur vi löser skolsituat­ionen i Färgelanda tätort och detta har vi full respekt för. Men åter igen kommer lögnerna in och det handlar om Linda Jansson (M) och Tobias Bernhardss­on (C) påstående om att Socialdemo­kraterna öppnar Höjdenskol­an för att sedan stänga skolorna i Högsäter och Ödeborg. Några sådana förslag finns inte och kommer inte att komma, åtminstone inte från oss och jag kan noga prata för samtliga partier i Färgelanda.

ÖPPNINGEN AV Höjdenskol­an görs för att bygga bort trångboddh­eten på Valboskola­n. Kan bara konstater att det är omoget att som politiker att ta till lögner för att fiska röster inför valet 9 september.

Ja man kan tycka att det är bra med breda politiska lösningar i frågor, så tycker även vi. Men då får man också ha en ödmjukhet att det inte alltid är min lösning som gäller.

DET ÄR OCKSÅ väldigt fascineran­de att man pratar om Höjdenskol­an som den gamla och nedslitna skolan. Fick ett samtal av en före detta lärare på Höjdenskol­an som inte fattade vad det handlade om då Höjden faktiskt är den sist byggda skolan i Färgelanda och var underhålle­n fram till 2010 då den stängdes.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden