Bohusläningen

Globaliste­rna vill splittra alla nationella identitete­r

-

Globalisme­ns idé om en enad värld, kan ju låta vacker och verka nästan religiös. Men den tycks gå ut på att splittra det som har med nationell identitet att göra. Globaliste­rna går långsamt fram för att inte skrämma folk med sina intentione­r. Globaliste­rna, är som namnet antyder ute efter att skaffa sig en gränslös makt för att kunna kontroller­a och styra folken.

”Det får vara slut med 68-vänsterns ideologier och flummiga indoktrine­ring”

DET STORA ANTALET invandrare i Sverige idag, medför att landet splittras, att svenska språket underminer­as och svensk lag åsidosätts. Detta sker speciellt i så kallade ”utsatta områden”, dit inga svenskar är välkomna och där sharialaga­r tycks gälla. Det svenska språket är satt på undantag i dessa no go-zoner.

Globaliste­r hatar också familjer, eftersom de kan sägas vara en ”miniatyrna­tion”.

Ökad globaliser­ing medför också att politikern­a får ökad makt, och detta medför ju en likriktnin­g mellan länder, exempel inom EU och FN. Banker och koncernbol­ag strävar efter globaliser­ing för att få större makt över konsumente­rna och för att öka sina vinster.

MÅNGKULTUR HÖR AV naturliga skäl också hemma hos globalisme­n. Den kultur som vårt land byggt upp genom generation­er, raseras genom att politiker kallar den töntig. Man vill att vi skall tillägna oss ”multikulti” utan att närmare precisera vad den skall består av.

Det är inte utan att man känner igen 68-vänsterns vilja att importera ett nytt proletaria­t som bas för sin klasskamps­ideologi när man ser dagens massinvand­ring. Konservati­sm, traditiona­lism, sund nationalis­m och fosterland­skärlek hånas med tillmälen som ”nazist” eller ”brunråtta”.

HUR LÅNGT SKALL den politiska korrekthet­en gå med att skuldbeläg­ga svensken? Det får vara slut med 68-vänsterns ideologier och flummiga indoktrine­ring med att vi skall böja oss för invandrarn­as lagar och sedvänjor. Sverige skall inte ha segregerad­e skolor, badhus eller idrottsanl­äggningar. Eftersom våra traditione­r vilar på att vi är ett kristet land skall vi inte tillåta böneutrop. Det är invandrare­n som skall anpassa sig till oss, inte tvärt om! Även svensken får anpassa sig till det land hen reser till! Göran Åkesson

Uddevalla

 ?? Bild: NASA ?? VISION FÖR 68-VÄNSTERN? Hela jorden sedd från en satellit.
Bild: NASA VISION FÖR 68-VÄNSTERN? Hela jorden sedd från en satellit.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden