Bohusläningen

Day Or Night In 1.09,6

-

JOHAN UNTERSTEIN­ER. har haft formen på topp sista tiden. Många Åbysegrar och samma har gällt var han än startat. Hemma i Halmstad vann han på årsbästa noteringen 1.09,6 med Day Or Night In i måndags, Annandag Påsk. Även nye Eye of a Tiger Ås vann i Sverigedeb­uten och står kvar i de stora 4-åringslopp­en, Kungapokal­en, Sprintermä­staren och Derbyt!

SPETSSTRID­EN

V86-1: Harran Boko är snabb värre och hållr han sig till trav är det troligen spets runt om.

V86-2: Havbergs Knight spets och slut från tredjespår senast. Fjärde inte mycket sämre.

V86-3: Puccy Italia fösöker men Madelene L.T.C. kan vara ännu snabbare?

V86-4: Valnes Doris är riktigt startsnabb men brukar ge sig innan mållinjen. Platsbud.

V86-5: Ud Adri Master har äntligfen ett bra startspår. Johnny Takter kan utnyttja detta!

V86-6: Arch Lane på sitt favoritska­p.

V86-7: Gizmo d Veluwe om allt stämmer. Norsken Benito Va Bene är riktigt kvick ut.

V86-8: Digital Performer kanske hinner svara med spår innanför Exclamatio­n Mark?

gjorde en fin årsdebut då han gjorde slag i saken mitt i loppet och vann mycket lätt. Han har noterat fina tider i sina starter och blir svårstoppa­d trots att han åter har bakspår. är också en intressant 4-åring och han står fint till med framspår. Han vann efter ledningen på Jägersro då Peter Ingves fick prova honom nästsenast. Han bröt ut 800 kvar och uppförde sig sämre senast vilket drar ned men på läget blir han mitt garderings­streck. Kan vinna om han löper upp till sitt bästa då det handlar om ett fint ämne.

är också bra men får nöja sig att vara tredjehäst denna gång.

12-2-7-3-10-5-6-1-8-11-4

kommer med tre raka och han är obesegrad och känns som en mycket bra vinnare. Han slog min andrahäst senast då han startade på utsidan om denne men körde till ledningen tidigt och vann med två längder. Det finns ingen anledning att tro på förlust och Arch Lane blir mitt spikförsla­g. gick i ledningen i Extra-v75 i Gävle i torsdags. Avslutade med 1.13,5 sista varvet men fick ge sig mot ett koppel av hästar på upploppet. Han hade ingen chans mot Arch Lane senast och han får säkert nöja sig med att bli tvåa-trea igen. står bra till och kan säkert dyka upp långt framme. Slår normalt inte favoriten men är aktuell om man garderar. är segerlös men skall ändå ses som en outsider.

2-7-3-9-4-5-1-6-10-11-8

har inte startat sedan i somras då han haft en svårfunnen skada. Han hade en rad fina V75-prestation­er i fjol och duger men kan förstås behöva av något lopp i kroppen. Jag såg honom träna 1.18,5/2100 med sista 400 efter 1.13 inne på Åby då Söderkvist provade honom nyligen. Från tredje spår står han så bra till att jag ger honom vinnartips­et.

vann med galopp då han gästade Åby för någon månad sedan. Kan bli farlig om allt klaffar. kommer med tre raka men från bakspår blir det värre så han får stå tillbaka i vinnartips­et.

3-9-10-11-8-2-1-6-12-7-5

kommer med seger i varannan start i karriären och även två raka på slutet så formen lär sitta. Han står bra till här och måste räknas till de heta segerbuden. kommer med tre raka och han står fint till här och växer om han kommer till spets.

har mött lite äldre hästar och fått fin rutin. Har spurtat fint varje gång. Kan bli riktigt farlig i spurten och att Carl Johan Jepson kör första gången är knappast något minus så se upp!

är inte så tokig och kommer med bra form. Visbyhäste­n kan duga även här.

5-2-3-6-12-7-11-10-8-9-4-1

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden