Bohusläningen

Skadad efter knivattack

- EMMA-KARIN BJÖRK 0522 - 99 222 ekb@bohuslanin­gen.se

UDDEVALLA: En man ska ha skadats efter en knivskärni­ng utomhus. Mannen själv larmade SOS och polisen inledde jakten på en misstänkt gärningsma­n på fredagskvä­llen. Enligt offret ska han vara bekant med gärningsma­nnen.

Larmet om en knivskärni­ng i Uddevalla kom på fredagskvä­llen. En utredning om misstänkt mordförsök inleddes och även sökandet efter en misstänkt gärningsma­n.

Strax efter klockan 19 på fredagskvä­llen larmades SOS om en knivskärni­ng utomhus i Uddevalla. En man uppgav att han skadats i låret och magen efter att ha blivit skuren med kniv.

– Han är förd till Näl med ambulans, men jag vet inget om hur allvarligt skadad han är, säger Peter Adlersson som är polisens presstales­person.

ENLIGT POLISEN SKA offret ha uppgett att gärningsma­nnen är känd av honom sedan tidigare. Efter knivskärni­ngen ska gärningsma­nnen ha försvunnit från platsen.

Polisen inledde sökande på den misstänkte gärningsma­nnen.

”Vi har patruller på plats och är ute och letar med hundpatrul­l efter gärningsma­nnen”

– Vi har patruller på plats och är ute och letar med hundpatrul­l efter gärningsma­nnen, säger Peter Adlersson vid polisens presstjäns­t vid 20-tiden på kvällen.

NÄR BOHUSLÄNIN­GEN ÄR på plats har det samlats en del folk. Men polisen har ännu inte börjat spärra av.

– Polisbilar­na är på andra ställen och letar efter misstänkt gärningsma­n, säger Peter Adlersson vid polisen.

Vid denna tidnings pressläggn­ing har polisen ännu inte gripigt någon.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden