Bohusläningen

Karnström drömmer om kvalet

- ERIK WEIEFORS

Rössös Emma Karnström tänker på kvalet mot Brommapojk­arna hela tiden. Faktiskt till och med när hon sover. – Drömmarna är inte alltid sanna men vi vann, säger hon.

Sedan segern hemma mot Gauthiod för två veckor sedan, då serieseger­n säkrades, har spelarna i Rössö endast haft en sak på näthinnan. Kvalet till Elitettan som avgörs med två matcher mot BP.

Däremellan spelades en 0–0match mot Göteborgs DFF.

– Vi presterade inte på topp och hade fokus på något annat, konstatera­r Emma Karnström som bytte av Irvina Bajramovic till den andra halvleken.

Fokus har hon däremot lagt på helgens första möte av två mot BP. Dag som natt, i vaket tillstånd och i sömnen spelas matchen upp i 21-åringens huvud.

– Jag har drömt om matchen flera nätter i rad, drömmarna är inte alltid sanna men vi vann de gånger som jag har drömt. Jag är taggad medvetet och omedvetet, berättar hon.

DEN RIKTIGA MATCHEN spelas på Rimnersval­len på söndag och då kommer Emma Karnström att vara vaken till hundra procent. Hon gillar det avgörande läget hennes lag ställs inför.

Rössö vet att Brommapojk­arna är bra men den informatio­nen räcker för lagets tredje bästa målskytt.

– Skönt att inte veta så mycket om motståndar­na för då blir det mer fokus på vårat spel. Vi taggar till lite extra då, säger Karnström som hoppas och tror att Uddevalla och Bohuslän sluter upp för att stötta Rössö i kvalet.

Då kan det bära ända upp till Elitettan.

– Det skulle vara häftigt. Jag är taggad men det krävs mycket jobb innan det.

 ?? Bild: ERIK WEIEFORS ?? PEPPAD. Emma Karnström under en Rössöträni­ng i veckan. Forwarden är taggad inför söndagens kval till Elitettan.
Bild: ERIK WEIEFORS PEPPAD. Emma Karnström under en Rössöträni­ng i veckan. Forwarden är taggad inför söndagens kval till Elitettan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden