Noll puls i lam

SELMANIS KRAV: ”VILL ATT KLUBBEN SATSAR OM JAG SKA VARA KVAR”

-

Ingen motivation eller klass i Oddevold. För Oskarshamn­s del var det precis tvärtom och får kvala till superettan. – Jag blir jättefrust­rerad, säger Liridon Selmani.

Precis före avspark fick Liridon Selmani ta emot utmärkelse­n som ”årets spelare” av supporterf­öreningen Bohus Bataljon. Mycket tack vare sina 17 fullträffa­r vilket nästan är exakt hälften av Oddevolds mål 2018.

LIRIDON SELMANI SOM var ur-bra under våren, men som haft måltorka under stora delar av hösten.

– Jag är väldigt stolt och glad över utmärkelse­n. Det är ett kvitto på att jag har gjort något bra, säger Selmani.

Oddevolds näst bästa i interna skytteliga­n är en trio som alla gjort blott tre mål: Besim Alimi, Fuad Hyseni och Daniel Krezic.

Matchen mot superettan-aktuella Oskarshamn kickade igång, men det var inte mycket som hände de första 18 minuterna. Då brände det till rejält. Filip Trajanovsk­i kom efter, tog ett felbeslut och tacklade bort ben istället för boll. Straff till Oskarshamn, bollen mitt i prick i målet och 0–1 till östkusten mot västkusten.

Och inte blev det roligare i början av andra halvlek. I alla fall inte för Oddevold. Filip Jägerbrink fångade upp bollen i straffområ­det, vände på två rappa tillslag och prickade in 0–2 med det tredje. Beslutsamt, viktigt och läckert. Doften av kval till superettan blev allt starkare för Oskarshamn.

??  ?? TUNG AVSLUTNING. Oddevold hade inte mycket att sätta emot hemma mot Oskarshamn. ”Vi gör ingen jättematch och