Bohusläningen

Starka spikar i jackpotomg­ången

-

JENNIFER TILLMAN TRAVKUSK

Det är inte de roligaste spikarna men Zenit Brick (V75-3) har gjort jättebra lopp på slutet och har bra läge. Svårslagen. Månprinsen AM (V75-4) verkar bara bli bättre och bättre. Det långa upploppet gynnar honom och han blir mycket svårslagen.

Output Pressure (V751) var bra senast och verkar ha hittat formen igen. Han är härdad i tuffa gäng och är inte chanslös trots läget. Sheilah Laday (V75-6) har visat form på slutet. Hon är en vass spurtare då hon är i form och hon skulle kunna skrälla.

Förra veckan var man tvungen att tänka på skotvånget, nu blir det nog till och med brodd. Hästarna från norra Sverige är gynnade av det, de har säkert tränat på brodd en tid. Det blir alltid en omställnin­g att tävla med brodd för första gången på länge. Det blev ingen utdelning på fem rätt i lördags och då det var ganska stor omsättning blev det 24 miljoner kronor som går över till veckans omgång. Enligt prognosen blir det 48 miljoner kronor i sjurättspo­tten. Zenit Brick och Månprinsen AM spikas och de spikas av de flesta spelarna. Det gäller därför att det blir skrällar i övriga lopp. I V75-2 streckas två rysare, i V75-5 en, i V75-6 tre och i V75-7 streckas en skräll. Det gäller att minst två, men helst, tre av dessa vinner för att få bra utdelning. Per-anders Johansson per-anders.johansson@tt.se

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden