Bohusläningen

”Jag tror att han kan vara ännu bättre denna gång”

-

TRE FINA HÄSTAR Joakim Lövgren brukar skörda fina framgångar på Kalmar och Jägersrotr­änaren har tre fina hästar med sig till Kalmar denna söndag. Joakim låter uppåt på sina hästar.

– Sevilla (V75-1) gjorde ett riktigt bra lopp senast. Det blev lite av tokkörning och han höll väldigt bra. Han gjorde minicomeba­ck då så jag tror att han kan vara ännu bättre denna gång. Han känns i alla fall fin i jobben. Jag har inte pluggat på loppet och kan inte säga om vi håller upp ledningen men det kan bli barfota runt om, säger Jocke.

– Comanche Moon (V75-5, bilden) gick bra bakifrån näst senast och jag tycker att han känns väl så bra i ryggar som i ledning numera. Visst måste vi har tur för att vinna men hästen har form.

– Zefiro Dei Cedri (V75-6) har gått bra på lång distans hittills. Han är snabb ut och jag kör gärna i ledningen om vi kommer dit. Jag tycker det är här är en fin häst som ska räknas, avslutar Lövgren.

öppnat bra från utvändiga spår och laddas men 5 Gambit Brodde är riktigt snabb och blåser troligen förbi. 6 Royal TN öppnade bra senast och utmanar. V75-5. 1 Secret Mission och 2 Dokonjo är snabba och gynnas av spåren, de borde hålla ut 4 Uppohoppa och 6 Wingait CH. Vi tippar att Secret Mission håller upp spets och körs där.

V75-6. 1 New Life Wheels öppnade bra från spår 1 1/5. Även 3 Zefiro de Cedri är snabb i volt. 4 Aquamarin har spetsat de tre senaste med framspår i volt och testar men vi sätter fördel 1. V75-7. 2 Shadow Gar har inte laddats på slutet, nu borde det vara läge. 3 Ultra Bright är snabb, utmanar liksom 6 In Toto Sund men vi tippar 2 i spets.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden