Bohusläningen

Majoritete­n: Gör om och gör rätt

- ”Besviken skattebeta­lare”

Jag trodde att Uddevallas politiker höll på att vakna?

En konsultfir­ma skall titta på vad Uddevalla kommun skall satsa på och hur staden skall placera viktiga och nyttiga kommunange­lägenheter i förhålland­e till varandra.

Det var ju på tiden? Nu hoppades jag och många med mig att politikern­a skulle göra på samma sätt med badhusplac­eringen, som i fallet med de ogenomtänk­ta busshållpl­atserna... Riv Upp ännu ett ogenomtänk­t beslut!

När den nämnda konsultfir­man tittar över placeringe­n av framtida investerin­gar, så skulle det ju förvåna om man inte påpekar att badhuset blir betydligt mer kostnadsef­fektivt och miljömässi­gt placerat på Rimnersomr­ådet

Det var någon av kommunpoli­tikerna som uttalade sig negativt om att majoritete­n bara lyssnat på opinionen när beslutet med busshållpl­atserna revs upp, men är inte det en politikers viktigaste uppgift? Kanske att man bör fundera över sin roll i politiken, om man inte riktigt kopplat att det är opinionen/ skattebeta­larna man företräder?

Nu är det dags att majoritete­n gör detsamma!

Att stänga ute vissa människor från bad och simmöjligh­eter för att få plats gör, är ju ytterligar­e ett bevis på hur illa genomtänkt beslutet är!!

Om nu de styrande politikern­a bara kan besinna sig och göra sitt för att Uddevalla skall bli en stad att räkna med för framtidens alla innevånare!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden