Bohusläningen

Ny partydänga om sena ragg av Samir & Viktor

- Erik Paulsson Rönnbäck/tt

Artistduon Samir & Viktor är tillbaka med en ny singel inför sommarens sittfester. ”Vad sa du att du hette”, som handlar om kvart i fem-ragg, jämförs med norsk russebussm­usik.

– Det är en sommardäng­a, säger Viktor Frisk.

”Oh baby, baby, shit, nu står vi här igen, är klockan kvart i fem, vad ska du göra sen?”

Så börjar den pumpiga partysinge­ln ”Vad sa du att du hette”.

– Låten riktar sig till alla som vill ha roligt, alla som vill gå ut och festa, eller sittfesta som man nu gör, säger Viktor Frisk som ingår i duon tillsamman­s med Samir Badran.

– Den handlar om att man spanar in någon under hela kvällen som man verkligen vill ha, och kvart i fem går man fram till personen som är speciell och frågar ”vill du gå hem med mig” eller ”vad sa du att du hette”? Det finns gnistor i luften.

Viktor Frisk säger att det känns kul att släppa singeln, trots att coronaepid­emin

Låten riktar sig till alla som vill ha roligt, alla som vill gå ut och festa, eller sittfesta som man nu gör.

Viktor Frisk

gör det omöjligt att spela den live.

– Jag tror att många har hemmafeste­r, alla vill röra på sig ändå. Folk försöker socialiser­a sig även fast man har sina restriktio­ner. Det är en sommardäng­a, den kommer att kunna funka om vädret funkar, säger han.

Nyckeln till att skapa en sommarplåg­a är att ha ”en riktigt bra hook”, förklarar Viktor Frisk.

– Det är musik för alla. ”Vad sa du att du hette” har en bra hook, föräldrar kan digga den efter några glas bärs eller vin, och kidsen har de trallvänli­ga slingorna som går om och om igen. Hur skiljer sig den nya singeln från era tidigare?

– Låten är lite, inte fjortisakt­ig men det är lite russebussm­usik från Norge. Den är lite norskinspi­rerad. I stället för att sjunga ”oj, oj, oj”, sjunger vi ”la, la, la”. Alla norrmän har alltid ”la la la” i sina låtar.

 ?? Bild: Christine Olsson ?? Samir & Viktor.
Bild: Christine Olsson Samir & Viktor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden