Bohusläningen

”Han är ett år äldre än i fjol och han har utvecklats”

-

FIN SENAST. Pasi Aikios stjärna Who’s Who har häftiga segrar som Derbyt och Jubileumsp­okalen på sin meritlista och efter en en lite sämre vinter i Paris och sjukdom under våren är han nu redo att ta ett nappa-tag mot högsta eliten. På lördag är han vår favorit att vinna Åby Stora Pris med två miljoner kronor till vinnaren över mastiga 3140 meter.

Who’s Who har två lopp i kroppen, efter ett formhöjand­e lopp i Eskilstuna var han riktigt fin vid segern över aktuell distans senast på Jägersro där han avslutade strålande och såg mycket fin ut.

– Ja, han var fin och det blev ett perfekt upplägg för honom också med full fart över mål. Han känns jättefin i jobben efter så jag är nöjd med formen. Om han är bättre i år äan i fjol? Han är ett år äldre och han har utvecklats. Han var ute i tuffa gäng i fjol och det har gjort nytta. Läget nu är okej, loppet är jämnt men han kan vinna, säger Pasi Aikio.

V75-4: 2 Syria Då har spetschans men 3 Use Face är snabb och utmanar tufft. Även 4 Sunetta Palema och 5 Princess Kloster kan öppna men vi tippar att Use Face når spets.

V75-5: 1 Randemar RD har visat att han kan öppna från spår 1. 6 Adde SH och 7 Hobby de L’iton är bra ut men allra snabbast är 8 Ingo. Laddas han? Randemar är ändå vår spetsfavor­it. V75-6: Vi tippar att 3 Sevilla tar sig förbi 1 Pastor Power och

2 Man at Work och även svarar ut 7 Maze Runner så Sevilla är vår spetsfavor­it.

V75-7: 2 Cokstile och 5 Velvet Gio är ganska snabba ut och laddas men 3 Handsome Brad är ändå vår spetsfavor­it. Vi är inne på att han körs i spets.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden