Bohusläningen

Matchfakta

- Malin Rindvik malin.rindvik@bohuslanin­gen.se 0522-99000

tyckte annars att vi spelade en bra match. Men vi gjorde inga mål.

För precis som Westermark var inne på så började Ljungskile piggt. Han själv var en nick ifrån att kunna ge laget ledningen, detta efter ett fint inspel från lagkaptene­n Linus Dahl.

– Klart jag är besviken. Jag hade ju velat göra mål. Jag borde även gjort mål där, säger Westermark som byttes ut i den andra halvleken.

Istället vände spelet till J-södras fördel och Ljungskile fick se Edin Hamidovic ta sig förbi Andreas Murbeck i straffområ­det och skjuta in bollen i mål.

Robin Wallinder höll

sedan på att ge J-södra en chans att öka på sin ledning när han skulle spela ut bollen. Han skickade den rätt i gapet på en gulklädd spelare men då sköt man bollen utanför. Därefter var det Ljungskile för hela slanten. 0–1 Edin Hamidovic (17)

Robin Wallinder - Erik Lund (67), Adam Rosén, Andreas Murbeck, Tom Siwe - Linus Dahl, Joakim Olausson (46) - Filip Karlin, Albin Skoglund (81), Johan Brannefalk (81) - Jesper Westermark (67)

Erik Dahlin, Perparim Beqaj (67), Mirad Garza, Johannes Vall (67), Axel Pettersson (81), Johan Svahn (81), Niklas Olsson (46), Aleksandar Kitic

Patrik Eriksson

Ersättare: Domare:

Linus Dahls skott utifrån fick J-södras målvakt att sträcka på sig rejält. Även inbytte Perparim Beqaj fick till en snygg träff på Tom Siwes inlägg – men återigen stod Frank Pettersson helt rätt i målet. Ljungskile hade sedan en boll i ribban med sju minuter kvar av matchen. Men närmare än så kom man aldrig. Resultatet stod sig och därmed var det klart att Ljungskile kommer att trilla ur superettan.

– Vi ligger ju sist så det är inte så mycket att säga. Det kändes som att vi har slarvat för mycket bara, säger Westermark.

Hur går tankarna om din egen framtid i klubben?

– Jag har inte tänkt något kring min framtid, säger han.

?? Bild: Håkan Fredriksso­n ??
Bild: Håkan Fredriksso­n