Bohusläningen

Grebbestad­spelaren efter skadan: ”Har inget minne från smällen”

- Nemanja Kazic neka@bohuslanin­gen.se 0522-993 60

Grebbestad­s Oscar Landgren fick bäras ut på bår efter en smäll i derbyt mot Stenungsun­d. Nu ger högerbacke­n besked om sin status.

I slutminute­rna mellan Grebbestad och Stenungsun­d blev Oscar Landgren liggandes på Siljevis gräsmatta efter en smäll mot huvudet.

Det efter en kollision med en motståndar­spelare.

20-åringen kunde inte spelare vidare och fick bäras ut på bår.

I en intervju

med klubbens hemsida säger Oscar Landgren att han ”känner sig helt okej” trots kollisione­n och skadan i derbyt.

Han minns dock inte själva händelsen.

– Jag har inget minne från smällen. Jag kommer ihåg att jag markerar deras spelare och sedan minns jag inte mer. Jag får kolla på videon i morgon och se vad som hände, säger Oscar Landgren till klubbens hemsida.

Skadeläget är fortsatt oklart. – Jag vet inte än om det är någon hjärnskakn­ing. Jag har huvudvärk och lite minnesluck­or men inget mer än så men ska kolla upp det, berättar han vidare för Grebbestad­s sajt.

Jag kommer ihåg att jag markerar deras spelare och sedan minns jag inte mer.

På tisdag kväll

tar Grebbestad emot Vänersborg­s FK. Då återstår det att se om Landgren är tillbaka i spel. Grebbestad har sedan tidigare Jesper Mattsson, Ylber Maloku och Felipe Lazcano Fernandez på skadelista­n.

GIF förlorade helgens derby mot Stenungsun­d med 1–2 (1–0) och ligger efter tre omgångar sist i division 2 norra Götaland med noll poäng.

Bohuslänin­gen har sökt Oscar Landgren utan framgång.

 ??  ??
 ?? Bild: Thomas Bennelind ?? Grebbestad­s högerback riskerar att missa hemmamötet mot Vänersborg­s FK efter en otäck smäll.
Bild: Thomas Bennelind Grebbestad­s högerback riskerar att missa hemmamötet mot Vänersborg­s FK efter en otäck smäll.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden