Bohusläningen

Är under utveckling

-

UPPÅTSNACK. Per Oleg Midtfjeld plussar för sin Garrido (V86-6). – Jag var nöjd senast även om han bara blev trea, han fick en tung resa utvändigt ledaren. Garrido är på väg uppåt i form och jag tror att han kommer att bli riktigt bra framöver. Han är medel från start och spåret är bra. Det borde vara en hygglig chans, säger Per Oleg Midtfjeld.

SPETSSTRID­EN

V86-1: Som spårlottni­ngen utföll är det klar fördel för 2 Sofies Case.

V86-2: Hästarna invändigt kan öppna, men känslan är ändå att det blir 3 Rittmeiste­r Hill som vinner spetskampe­n.

V86-3: En felfri 1 Ask Leo borde kunna i täten efter 500 meter. 5 Stein Fröy kan hota.

V86-4: 3 Jonathan Bank A.B. spetsar.

V86-5: 2 Järvinn S.K. är kvick. Men 6 Frier Birk pressar sig först efter 600 körda?

V86-6: 4 Milla Maxim. Men denne till 2 Garrido eller 7 Star Act?

V86-7: Troligen 1 Indiana Fortuna.

släpper

V86-8: 7 Goodman B.R. bör kunna spetsa trots sjundespår­et.

är inte helt stabil på benen men har visat bra form efter galopperna på slutet. Om Anette Frönes lyckas hålla honom i rätt gångart hela vägen är man med och krigar om segercheck­en.

vinner ofta och räds inte motståndet. Jorma Blekkan kommer till Bjerke i angeläget ärende och Alma Prins är lika given som tipsettan på kupongen.

var duktig som tvåa senast och en liknande prestation ska räcka en bra bit igen. Lite surt med åttondespå­ret dock, det drar ned chanserna en smula. Trond Anderssen-tränade inledde året starkt med fyra raka segrar och med tanke på det fina läget kan man inte räkna bort honom.

6-9-8-1-12-5-3-11-2-4-7-10

förlorade som favorit senast men Per Oleg Midtfjelds häst ska kunna återupprät­ta hedern här. Det är kort och gott en bra häst med ett bra läge och motståndet känns inte heller så tufft. Han lämnas allena på kupongen trots ovan distans. är en sjuåring som öppnat året starkt med två segrar och två tredjepris. Han satte nytt rekord vid senaste besöket på Bjerke och garderar man loppet är han ett måstestrec­k. har haft svårt att sticka nosen först. Men med lopp i kroppen och ett bra startspår är det en outsider att se upp med.

har mycket bra form men har matchats i ganska enkla lopp. Distansen är dock en fördel och skulle tipsettan svika är hon nog inte mycket sämre än någon annan i loppet. var bra vid skrällsege­rn för tre starter sedan.

2-7-1-4-9-3-8-10-11-5

är en franskfödd häst som blivit lite av en snackis i Norge. Inte så konstigt då hon vunnit fyra av fem starter hittills och kort distans har hon visat sig hantera på ett bra sätt, men dagsaktuel­la 2 100 borde inte vara något minus. Men det finns ett par skapliga motståndar­e och det behöver inte vara fel att gardera henne. brottas med ett svårt åttondespå­r, men hon tillhör de bättre i fältet och med lite flyt på vägen är hon med och kämpar om segern.

är lite svårbedömd efter två galoppmiss­ar, men stoet har visat bra fart när hon sköter sig och får inte nonchalera­s. Blir det hårt tempo kan även komma in i matchen.

är snabb i benen och en outsider från bra läge även om kortre distans hade varit att föredra.

5-8-9-11-1-3-2-7-10-6

gör bra lopp varenda gång och inget tyder på att han kommer att vara sämre den här gången. Läget kan förstås ställa till det, men har lär runda många av egen kraft och får tipsettan.

ser ut att ha hittat formen och vann fem lopp i fjol. Får en spårsnål resa från innern och ska räknas på ett tidigt stadium.

behövde nog loppet senast och är han lite förbättrad så kommer han att räcka en bra bit. rekordsänk­te på Bjerke förra helgen och mötte bland annat Staro on the Rocks. Har inga problem med att anfalla bakifrån och kan slå till. gick godkänt i skymundan i ett stayerlopp senast och är ett rysarbud.

12-7-1-4-9-6-8-10-5-3-2-11

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden