Bohusläningen

Visa lite respekt för oss ”snorpolise­r”!

- Pedagog i förskolan

signatur ”Uppgiven mamma” 12 juni

Vi är flera pedagoger som arbetar inom förskolan som blev väldigt upprörda över denna insändare. Denna mamma verkar vara väldigt egoistisk.

Som vi alla vet så pågår det en pandemi sen ett bra tag tillbaka. Vi inom förskolan är inga supermänni­skor även om det är många som tror det. Vi har fått kämpa igenom denna pandemi med mycket barn och få personal.

Många arga föräldrar tycker att barnen kan vara på förskolan trots förkylning. Vi får reda på att barn lämnas på förskolan trots att en familjemed­lem ligger hemma sjuk i covid.

Samma regler gäller oss om vi är förkylda, kommer ditt barn sjukt till förskolan så blir även andra barn/familjer sjuka men även vi pedagoger och våra familjer. Tror du inte det påverkar vår ekonomi? Även innan covid så drar vi hem löss, magsjuka, springmask med mera. Till våra familjer.

Om många pedagoger

är sjuka och det blir vikarier…. Ja då är det fel på det för ordinarie personal ska minsann vara på plats. Nej, nu får det vara nog! Utan förskolan hade landet stannat. Vi önskar lite respekt, tack.

Hälsningar,

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden