Bohusläningen

”Höll sig lugn och svarade för ett grymt slutvarv”

-

TVÅ TUFFA SPÅR. Fredrik B Larsson startar två hästar i omgången – båda travarna har spår åtta bakom bilen. 8 Axel Wind (V75-5) har gjort två starter hos Solvallatr­änaren och slutat etta och tvåa.

– Han gjort två bra insatser efter lång frånvaro. Det finns utveckling i hästen och han går framåt för varje start. Nu är det svårt läge och tufft motstånd. Det blir ett snällt upplägg och vi jagar pengar i första hand. På blir det jänkarvagn istället för vanlig sulky.

Stallets stjärna 8 Millondoll­arrhyme (V75-7) spurtade sylvasst på Färjestad senast och räknas tidigt vid gardering.

– Han höll sig lugn med norskt huvudlag senast och svarade för ett grymt slutvarv. Milliondol­larrhyme har tränat fint efteråt och håller toppform. 2 640 meter är nästan hans favoritdis­tans och jag tror på en fin insats om han håller sig lugn. Vi har trist spår men jag har inte gett upp på förhand. Det blir åter norskt huvudlag, säger Larsson.

med sig och körs tidigt mot ledningen.

V75-4. 1 Mr Kindic står ensam på startvolte­n och släpper till den som är först fram. Troligen

2 Zurich As som kan öppna bra och bör vara tidigt framme. V75-5. 1 Condior tippas från utgångsläg­et. Utifrån utmanar

3 Reven Dejavu, 5 Zion Font och 6 Bravo Santana som samtliga är snabba bakom bilen. V75-6. 1 Golden Guard är snabb ut och borde ta hand om ledningen initialt. Sedan är frågan hur taktiken blir över full distans.

3 Velten Versailles och 5 Amornero Roc körs offensivt i hopp om att få överta.

V75-7. 1 Handsome Brad har fina möjlighete­r att hålla ut de utvändige konkurrent­erna.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden