Bohusläningen

Ljungskile är åter ett vinnande lag – körde över Rynninge

- Nemanja Kazic neka@bohuslanin­gen.se 0522-993 60

Tre raka förluster. Då studsade Ljungskile­s damer tillbaka i damettan och hemmaslog Rynninge på Skarsjöval­lens konstgräs.

Efter tre förluster var det ett revanschsu­get LSK som tog emot Rynninge under lördagseft­ermiddagen.

När allt summerades stod Ljungskile där som vinnare med klara 4–0 (3–0).

– Vi gör en jättebra insats. Vi spelar väldigt bra fotboll och skapar otroligt mycket chanser framåt.

Jag är väldigt nöjd, säger Joakim

Jensen, tränare i Ljungskile. Ljungskile satte ner foten direkt.

Det här var deras match. Punkt slut.

Redan efter 20 minuters spel ledde hemmalaget med 2–0 efter mål av Sandra Bagger respektive Alice Jensen.

LSK ökade sedan på till 3–0 genom Jennifer Johansson, vilket också blev halvtidsre­sultatet.

I den andra halvleken kunde Alice Jensen göra sitt andra mål för dagen, och fullborda Ljungskile­s storseger.

– En väldigt viktig seger för oss.

Vi har spelat bra på sistone, men

inte fått in bollen. Nu fick vi göra fyra mål och även spela bra fotboll.

Det är en stor lättnad, berättar Jensen, som var nöjd med laginsatse­n.

– Tjejerna visar en jäkla vilja matchen igenom. Det var riktigt kul att se, säger Lsk-tränaren och lyfter fram tvåmålssky­tten Alice Jensen.

Kommande lördag åker Ljungskile

till Uddevalla för säsongens andra derby mot Rössö. Första mötet vann LSK med 1–0 på Skarsjöval­len.

– Det ska bli jättekul. Jag förväntar mig en tuff men samtidigt rolig match, säger Ljungskile­tränaren.

?? Bild: Nemanja Kazic/arkiv ?? Alice Jensen blev tvåmålssky­tt i Ljungskile­s hemmaseger mot Rynninge.
Bild: Nemanja Kazic/arkiv Alice Jensen blev tvåmålssky­tt i Ljungskile­s hemmaseger mot Rynninge.