Bohusläningen

”Spåret är väldigt passande och jag kommer att ladda”

-

LÅNGVÄGA GÄST. Efter två V75-segrar under sommarmåna­derna har Swagger (V75-7) och Sandra Eriksson blivit en publikfavo­rit hos många. Boden-tjejen reser hundra mil enkel väg för att försöka segerstrid­a i Bronsdivis­ionens final.

– Allt verkar bra med honom och jag var nöjd med honom senast även om vi inte vann det loppet. Jag ville ge honom ett snällt lopp och han fick gå för fullt till slut och den som vann loppet var en bra häst. Spår fyra är väldigt passande för honom och jag kommer att ladda från start. Jag tycker inte att distansen är något minus och nu växlar vi upp till barfota bak igen.

– Swagger har rest långt förut och det har inte varit några bekymmer. Han får åka med Hanna Olofssons transport till Solvalla och jag har definitivt inte gett slaget förlorat på förhand, säger en optimistis­k Sandra Eriksson.

V75-4. 2 Red Lady Express brukar spetsa från bra lägen men nu vässas konkurrent­erna upp när det vankas stora pengar. Både 1 Senorita Tokio och 4 Lara Boko vill nog ha ett ord med i laget. V75-5. 1 Mellby Ironman testar invändigt men 4 Mateo de Reve och 5 Condior är också intressera­de av att komma först till plankan. 9 Perpetuate åker fram i dödens så fort tempot bedarrar?

V75-6. 1 Kavatosåfi­n har spetsat förut från innerspår och lär testa. 2 Mister Invictus kan säkert öppna lite snabbare än han visat. 5 Dowhatyoud­odowell är också rapp i fotarbetet. Ovisst! V75-7. Räkna med full laddning från 2 Grandfathe­r Bill och

4 Swagger och båda vill köra i den positionen. Hårt tempo att vänta?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden