Bohusläningen

Med siktet inställt mot stjärnorna

- Karin Birgersson/tt Karin Birgersson/tt

FOR ALL MANKIND FINNS PÅ APPLE TV+

Det kritikerro­sade rymdäventy­ret ”For all mankind”, med bland andra Joel Kinnaman, är tillbaka med en ny säsong som utspelas i 1990-talets alternativ­a verklighet. I en fartfylld kapplöpnin­g mot en ny röd planet, Mars, har både USA och Sovjetunio­nen mycket att bevisa men också mycket att förlora. Men det har även

HUSTLE FINNS PÅ NETFLIX

En avdankad talangscou­t (Adam Sandler) tar i ”Hustle” till alla knep för att få liv i sin karriär igen. Under en resa till Spanien hittar han en basketspel­are (Juancho Hernangome­z), med ett brokigt förflutet, som han hoppas ska ta honom tillbaka till NBA. en ny oväntad deltagare – och där står kanske ännu mer på spel.

”For all mankind” är historien om vad som kunde ha hänt om Sovjetunio­nen vunnit rymdkapplö­pningen och gjort den första bemannade landningen på månen.

Flera skådepelar­e är tillbaka när den tredje säsongen släpps, i de tio avsnitten får vi återigen se Shantel Vansanten och Jodi Balfour.

 ?? FOTO: CHRIS LARGE ?? Den ökände revolverma­nnen Billy the Kid skildras som en respektful­l ung man i Michael Hirsts serie.
FOTO: CHRIS LARGE Den ökände revolverma­nnen Billy the Kid skildras som en respektful­l ung man i Michael Hirsts serie.
 ?? FOTO: PATRICK MCELHENNEY ?? Joel Kinnamans karaktär är på äventyr i rymden för tredje gången.
FOTO: PATRICK MCELHENNEY Joel Kinnamans karaktär är på äventyr i rymden för tredje gången.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden