Bohusläningen

Skrälldrag i Ettan

- Johan Meijer johan.meijer@tt.se

Det är ”sommarkupo­nger” på Stryktipse­t och klart lägre omsättning än under högsäsong men det finns fortfarand­e chans att plocka hem stora pengar om man hittar rätt. Förra veckan skrällde det på flera håll i Nations League och bara tre rader hittade 13 rätt och belönades med drygt 2,6 miljoner vardera.

Den här veckan dominerar de svenska Ettan-serierna och kompletter­as av matcher från Norge och Finland. Tolv av 13 matcher har starttid 16.00 och har man möjlighet är det en bra idé att vänta så länge som möjligt med att lämna in raden för att hänga med i sena oddsföränd­ringar, framför allt i Ettan-serierna, som kan ge möjlighet till bra spikidéer och roliga skrälldrag.

Ett av de mest spännande, tidiga skrälldrag­en hittar jag i Ettan Södra. Oskarshamn var tippat som ett topplag på förhand men har inte alls motsvarat förvänting­arna med bara elva poäng efter tolv omgångar. Efter senaste förlusten avslutade man samarbetet med tränaren Agim Hasani och under onsdagen blev ersättaren klar. Emin Nouri, med mängder av allsvenska matcher med Kalmar i bagaget, lånas in från Kalmars organisati­on.

En ny tränarröst kan ge nytändning och då spelarmate­rialet håller hygglig klass kan det vara läge att gå för skrällen. Jag tar bort ettan på mina system och ritar ner x2 som ger fint spelvärde.

ETTAN SÖDRA

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden