Bohusläningen

Prisad historia med Dakota Johnson

- Hedvig Fernstedt/tt Hedvig Fernstedt/tt

CHA CHA REAL SMOOTH FINNS PÅ APPLE TV+

Komedin ”Cha cha real smooth” vann i våras pris på Sundancefe­stivalen, och för manus och regi står Cooper Raiff, som även spelar huvudrolle­n mot Dakota Johnson.

Andrew (Raiff) bor hos föräldrarn­a i New Jersey, är nyutexamin­erad från college och har ingen tydlig väg framåt i livet. Det han

GOD'S FAVORITE IDIOT FINNS PÅ NETFLIX

Vi ser Ben Falcone och Melissa Mccarthy i komedin ”God's favorite idiot”. Clark jobbar med tekniksupp­ort, och samtidigt som han blir förälskad i kollegan Amily blir han plötsligt guds sändebud på jorden. Han tar hjälp av Amily för att sprida sitt budskap. är bäst på är att fixa fester, och den talangen ger honom jobb. När han på en fest möter den unga mamman Domino (Johnson) och hennes dotter Lola lär han känna en värld och ett liv som är helt olikt hans eget, men som liknar en framtid han kanske egentligen vill ha. Det hela utvecklar sig till en berättelse om okonventio­nell kärlek.

I rollerna ser vi även Brad Garrett och Leslie Mann.

 ?? FOTO: ULRIKA MALM ?? Sofie (Ida Engvoll) och Max (Björn Mosten) försöker bygga vidare på sin relation, men stöter på problem.
FOTO: ULRIKA MALM Sofie (Ida Engvoll) och Max (Björn Mosten) försöker bygga vidare på sin relation, men stöter på problem.
 ?? FOTO: APPLE TV+ ?? Andrew möter Domino (Dakota Johnson) som förändrar hans syn på livet.
FOTO: APPLE TV+ Andrew möter Domino (Dakota Johnson) som förändrar hans syn på livet.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden