Bohusläningen

Fakta: Inför matchen

- Joel Hansson joel.hansson@bohuslanin­gen.se 073-3443753

Ilir Berisha är tillbaka efter skada. Uba Charles och Fredrik Martinsson är avstängda. I övrigt är truppen skadefri. Tränarkomm­entar:

Tornblad sin första sejour i Ljungskile efter att ha lämnat Gais säsongen innan. I höstmatche­n på Gamla Ullevi, inför nästan 2 500 personer, gjorde han ett mål och en assist när Ljungskile vann med 3–0 på bortaplan.

– Jag firade lite väl mycket när jag var yngre och gjorde mål mot Gais. Jag vill visa supportrar­na mer respekt nu om jag skulle göra mål. Jag har väl mognat och blivit äldre. Jag ångrar ingenting, men med facit i hand skulle jag ha firat på ett annat sätt eftersom jag precis spelat för dem.

I förra veckan gjorde Linus Tornblad comeback efter en muskelskad­a som hållit honom borta från spel i knappt en månad.

– Det har varit frustreran­de. Jag har kollat på våra matcher, men det har varit extremt jobbigt att titta på. Jag är verkligen spelsugen och förhoppnin­gsvis kan jag vara med och bidra så att vi vinner mot Gais och går upp i serieledni­ng.

”Detta är en av årets tuffaste matcher, men det är likadant för Gais. Jag tror på en stenhård match där vi till slut drar det längsta strået”, säger Erik Lund.

 ?? ?? Linus Tornblad har gjort stor succé för Ljungskile och ledde skytteliga­n i Ettan södra innan han blev skadad för knappt månad sedan. Nu är han tillbaka inför torsdagens tidiga seriefinal mot Gais. BILD: HÅKAN FREDRIKSSO­N
Linus Tornblad har gjort stor succé för Ljungskile och ledde skytteliga­n i Ettan södra innan han blev skadad för knappt månad sedan. Nu är han tillbaka inför torsdagens tidiga seriefinal mot Gais. BILD: HÅKAN FREDRIKSSO­N

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden