Bohusläningen

Många bidrag till Bohusläns sommarvovv­e

Det fullkomlig­t rasade in bilder när Bohuslänin­gen efterfråga­de bilder på er läsares hundar.

- Petra Länsman petra.lansman @bohuslanin­gen.se

Vill du också dela med dig av din hundbild? Skicka din bild till oss, tillsamman­s med namn på hunden och dig, ras och gärna något kul om din bästa vän. En bild per hundägare gäller.

Antingen genom att mejla till tavling@bohuslanin­gen.se eller i kommentars­fältet på Facebook. Tagga även #bnsommarvo­vve när du lägger ut bilder på din fyrbenta vän i sociala medier.

I slutet av sommaren kommer Bohuslänin­gens jury att utse 20 finalister. Sedan får ni läsare rösta fram Bohusläns Sommarvovv­e.

 ?? BILD: ANETT LIMSETH FÄGERSTEN ?? ”Nea vår 5-åriga rescuehund från Spanien! Lika vacker på insidan som på utsidan. Klok som få, och väldigt ”pratglad”... Storasyste­r till Roddie!”
BILD: ANETT LIMSETH FÄGERSTEN ”Nea vår 5-åriga rescuehund från Spanien! Lika vacker på insidan som på utsidan. Klok som få, och väldigt ”pratglad”... Storasyste­r till Roddie!”
 ?? BILD: LINE KARFUNKEL ?? ”Här är lilla Eevee med sin nya brorsa katten Nils.eevee är en omplacerin­gshund som kom till oss för 3 månader sedan och är den pusselbite­n som saknats i vår familj Hon berikar livet för min dotter med funktionsn­edsättning. Hon är blandning mellan pomeranier och nakenhund.”
BILD: LINE KARFUNKEL ”Här är lilla Eevee med sin nya brorsa katten Nils.eevee är en omplacerin­gshund som kom till oss för 3 månader sedan och är den pusselbite­n som saknats i vår familj Hon berikar livet för min dotter med funktionsn­edsättning. Hon är blandning mellan pomeranier och nakenhund.”
 ?? BILD: CAMILLA JOHANSSON ?? ”Sune Engelsk Bullterrie­r, 5 år. En riktig clown. En blandning av gris, känguru och haj”
BILD: CAMILLA JOHANSSON ”Sune Engelsk Bullterrie­r, 5 år. En riktig clown. En blandning av gris, känguru och haj”
 ?? BILD: ALICIA ANDREASSON ?? Vanilla är en Chihuahua som älskar solen och långa promenader
BILD: ALICIA ANDREASSON Vanilla är en Chihuahua som älskar solen och långa promenader
 ?? BILD: MADELÉNE CECILIA ERICSSON ?? ”Min och min pappas hund Kikko. Han är en West Highland White Terrier.”
BILD: MADELÉNE CECILIA ERICSSON ”Min och min pappas hund Kikko. Han är en West Highland White Terrier.”
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden