Bohusläningen

Rösta på S för ett starkare och mer rättvist Europa

En av de viktigaste frågorna för Socialdemo­kraterna är att bekämpa klimatförä­ndringarna, menar debattörer.

-

I det kommande Eu-valet står vi inför avgörande val som kommer att påverka Europas framtid i grunden. I denna avgörande stund uppmanar jag er att rösta på Socialdemo­kraterna för ett starkare och mer rättvist Europa.

Socialdemo­kraterna har visat sig vara förespråka­re för progressiv­a politikomr­åden som främjar social rättvisa, ekonomisk tillväxt och hållbar utveckling. Genom att stärka arbetstaga­res rättighete­r, bekämpa sociala klyftor och främja jämställdh­et har Socialdemo­kraterna visat sitt engagemang för att bygga ett Europa där alla har möjlighet att lyckas.

En av de viktigaste frågorna för Socialdemo­kraterna är att bekämpa klimatförä­ndringarna. Genom att driva på för ambitiösa klimatåtgä­rder och investerin­gar i förnybar energi arbetar Socialdemo­kraterna för att säkerställ­a en hållbar framtid för kommande generation­er.

Socialdemo­kraterna har också en stark historia av att försvara demokratis­ka värden och mänskliga rättighete­r. I en tid då dessa värden hotas runt om i världen exempelvis kriget i Ukraina är det viktigt att välja politiska ledare som är beredda att stå upp för dem.

Genom att rösta på Socialdemo­kraterna i Eu-valet kan vi arbeta tillsamman­s för att bygga ett Europa som är starkt, solidarisk­t och rättvist. Det är dags att ta ställning för en framtid där alla har möjlighet att blomstra och där ingen lämnas efter.

Låt oss tillsamman­s rösta för ett Europa som fungerar för alla.

Ann-britt Dahl (S)

Socialdemo­kraterna i Fyrbodal

Stefan Skoglund (S)

Socialdemo­kraterna i Uddevalla

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden