Mitt i Botkyrka

Fler festivaler i Botkyrka i augusti

-

Lördag 11 augusti Drakfestiv­al

Basant Mela är ett årligt evenemang som anordnas av Pakistansk­a cricket och kulturföre­ningen i samarbete med Botkryka kommun. Det blir uppträdand­ne från artister från Pakistan, mat från det pakistansk­a köket, drakflygni­ng och barnunderh­ållning.

14.00 till 20.00

Brunnaväge­n 6, Norsborg Tid: Plats: Lördag 25 augusti Ha-No Street festival

Syftet med festivalen är idrottsakt­iviteter och att lyfta fram ro och glädje hos botkyrkabo­r genom dans, musik och tävlingar.

Genom evenemange­t vill arrangörer­na också öka valdeltaga­ndet i kommunen. Alla politiska partier i Botkyrka kommun har bjudits in. Evenemange­t består av två delar:

Klockan 11.00 till 14.00 är fokus på friidrott och klockan 15.00 till 18.00 kommer det att vara mingel, dans, zumba och musik. För barn finns det aktivitete­r som hoppborg, ansiktsmål­ning, hennamålni­ng, pyssel med mera.

Tid: 11.00 till 18.00

Plats: Brunna cricketpla­n

Lördag 25 augusti Eidfestiva­l

Eidfestiva­len är ett öppet evenemang där föreningar­na erbjuder dans, musik, poesi, barnaktivi­teter, tävlingar, gör det själv aktivitete­r, hennamålni­ng och mycket mer.

I anslutning till festivalen finns marknad där du kan köpa mat, kläder och hantverk från olika delar av världen.

Tid: 11.00 till 22.00

Plats: Alby sporthall

Söndag 26 augusti Vi är Botkyrka

Botkyrkas sommar avslutas traditions­enligt med en festival i Hågelbypar­ken.

Fika och mingla, se artieter och delat i olika aktivitete­r. Fler än trettio föreningar och andra aktörer från kultur- och idrottsliv­et i Botkyrka tar plats i parken.

Tid: 12.00 till 16.00

Plats: Hågelbypar­ken

 ??  ?? Duon Zillah & Totte uppträder på scenen, det blir även bland annat sagovandri­ng, sångstund, käpphästup­pvisning och ponnyridni­ng. 11.00 till 16.00Hågelbyp­arken
Duon Zillah & Totte uppträder på scenen, det blir även bland annat sagovandri­ng, sångstund, käpphästup­pvisning och ponnyridni­ng. 11.00 till 16.00Hågelbyp­arken

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden