Mitt i Bromma

Döda i Stockholms­området sedan förra sommaren

-

kom genom drunkning. 19 augusti 2020 – Tullingesj­ön:

En 12-årig pojke dök från några klippor med några vänner när han försvann i vattnet. Dykare hittade pojken på fyra meters djup, hans liv gick inte att rädda. 15 augusti 2020 – Lommaren, Norrtälje:

En kvinna drunknade när hon skulle ta en simtur ur i sjön Lommaren i Norrtälje kommun. 18 juli 2020 – Sundbybade­t, Huddinge: Två män gav sig ut med en båt i Sigtunafjä­rden när de hamnade i vattnet. En av männen drunknade.

E

K de ju

 ?? FOTO: MOSTPHOTOS ?? En man i 20-årsåldern badade med sina kompisar vid Sundbybade­t men försvann. Drygt ett dygn senare hittades kroppen.
18 juli 2020 – Sätrabadet, Stockholm:
En man i 20-årsåldern badade med sina kompisar vid Sätrabadet. Mannen blev medvetslös i vattnet, drogs upp på stranden och fördes ambulanshe­likopter till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.
12 juli 2020 – Mälaren, Sigtuna: h n
25 juni 2021 – Kanaanbade­t, Vällingby:
En kvinna som anmäldes försvunnen vid Kanaanbade­t i västra Stockholm hittades avliden. Enligt polisen ska kvinnan ha dött av drunkning.
23 juni 2020 – Södersveds badplats, Värmdö:
En kvinna i 60-årsåldern hittades medvetslös efter ett drunknings­tillbud vid Södersveds badplats på Ingarö. Hon hämtades med ambulanshe­likopter men hennes liv gick inte att rädda.
21 juni 2020 – Ornö, Haninge:
En 58-årig man hoppar i för att bada med kommer inte upp och drunknar.
20 juni 2020 – Slagstabad­et, Botkyrka:
En flicka i tioårsålde­rn dör efter en drunknings­olycka vid Slagstabad­et. Flickan fick hjärt- och lungräddni­ng på platsen och fördes med ambulanshe­likopter till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda.
FOTO: MOSTPHOTOS En man i 20-årsåldern badade med sina kompisar vid Sundbybade­t men försvann. Drygt ett dygn senare hittades kroppen. 18 juli 2020 – Sätrabadet, Stockholm: En man i 20-årsåldern badade med sina kompisar vid Sätrabadet. Mannen blev medvetslös i vattnet, drogs upp på stranden och fördes ambulanshe­likopter till sjukhus men hans liv gick inte att rädda. 12 juli 2020 – Mälaren, Sigtuna: h n 25 juni 2021 – Kanaanbade­t, Vällingby: En kvinna som anmäldes försvunnen vid Kanaanbade­t i västra Stockholm hittades avliden. Enligt polisen ska kvinnan ha dött av drunkning. 23 juni 2020 – Södersveds badplats, Värmdö: En kvinna i 60-årsåldern hittades medvetslös efter ett drunknings­tillbud vid Södersveds badplats på Ingarö. Hon hämtades med ambulanshe­likopter men hennes liv gick inte att rädda. 21 juni 2020 – Ornö, Haninge: En 58-årig man hoppar i för att bada med kommer inte upp och drunknar. 20 juni 2020 – Slagstabad­et, Botkyrka: En flicka i tioårsålde­rn dör efter en drunknings­olycka vid Slagstabad­et. Flickan fick hjärt- och lungräddni­ng på platsen och fördes med ambulanshe­likopter till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda.
 ??  ?? 30 maj 2021 – Hammarby sjöstad, Stockholm:
En avliden person hittades död i vattnet vid Hammarby sjöstad.
23 maj 2021 – Hökarängsb­adet, Stockholm:
En tolvårig flicka ramlade ner i vattnet och pappan hoppade efter för att hjälpa henne. Båda hittades under vattnet av räddningst­jänstens dykare vid en klippa några hundra meter från stranden. De fördes till sjukhus med helikopter men flickans liv gick inte att rädda.
19 maj 2021 – Mälaren:
En fridykare i 50-årsåldern försvann på ett djup av 40–45 meter i samband med ett fridyk i Lövstafjär­den väster om Hässelby. Han hittades senare på kvällen drunknad.
25 september 2020 – Baggensstä­ket, Värmdö:
En man i 50-årsåldern föll över bord från en segelbåt. Mannen försökte simma till land utan att lyckas och drunknade.
22 september 2020 – Möja, Värmdö:
En man som var ute och seglade föll i vattnet och om
30 maj 2021 – Hammarby sjöstad, Stockholm: En avliden person hittades död i vattnet vid Hammarby sjöstad. 23 maj 2021 – Hökarängsb­adet, Stockholm: En tolvårig flicka ramlade ner i vattnet och pappan hoppade efter för att hjälpa henne. Båda hittades under vattnet av räddningst­jänstens dykare vid en klippa några hundra meter från stranden. De fördes till sjukhus med helikopter men flickans liv gick inte att rädda. 19 maj 2021 – Mälaren: En fridykare i 50-årsåldern försvann på ett djup av 40–45 meter i samband med ett fridyk i Lövstafjär­den väster om Hässelby. Han hittades senare på kvällen drunknad. 25 september 2020 – Baggensstä­ket, Värmdö: En man i 50-årsåldern föll över bord från en segelbåt. Mannen försökte simma till land utan att lyckas och drunknade. 22 september 2020 – Möja, Värmdö: En man som var ute och seglade föll i vattnet och om

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden