Re­dak­tio­nens val

Chic (Sweden) - - News -

Blast from the past, throw­back, nostal­gi – kal­la det vad du vill. Jag nju­ter av att flör­ta med 80och 90-ta­let à la Saint Lau­rent SS17 hejvilt just nu. Färg­pa­let­ten hål­ler jag ne­u­tral och fo­ku­se­rar mer på vo­lu­mi­nö­sa sil­hu­et­ter i kom­bi­na­tion med kropps­nä­ra plagg i svart, blått, me­tal­lic och vitt.

Cho­ker, Ri­ver Is­land, 129 kr. Rou­ge, Bec­ca Cosmetics, 330 kr.

Je­ansjac­ka, NY VÄS­KA Guc­cis ”So­ho Disco Bag” har bli­vit en mo­dern klas­si­ker som jag har tänkt in­ve­ste­ra i in­för vår­sä­song­en. En­kel, pas­sar till allt men ack, så snygg.

Par­fym, ”For her fleur musc”, Nar­ci­so Rod­ri­gu­ez, 30 ml EdP, 475 kr. DOFT AV VÅR Kär­le­ken jag kän­ner för den här pud­ri­ga dof­ten är to­tal (okej, in­te över­dri­vet, men näs­tan!) Jag tror fak­tiskt att jag för förs­ta gång­en har hit­tat en sig­na­tur­par­fym!

Bom­ber­jac­ka, Pi­stol, 999 kr. HERRSKJORTAN Jag sneg­lar in­te ens på dam­skjor­tor läng­re. Rätt sil­hu­ett på skjor­tan fix­ar jag ge­nom att shop­pa på her­rav­del­ning­en och kny­ta den slar­vigt runt höf­ten. Är­mar­na blir ex­tra långa = ex­tra snyggt.

Bers­h­ka, 499 kr. Väs­ka, ”Guc­ci So­ho Disco Bag”, 7 400 kr.

El­ly Sling­backs, Za­ra, 299 kr.

Kjol, Za­ra, 199 kr.

Sol­glas­ö­gon, Su­per­mar­ket, 899 kr.

Slip­klän­ning, Fra­me, 4 800 kr.

Skjor­ta, Filip­pa K, 1 300 kr.

Jeans, Gi­na Tri­cot, 599 kr.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden

© PressReader. All rights reserved.