Countrysmart

VI LÄNKAR TILL KÄLLAN!

- red@countrysma­rt.se

I vårt magasin Countrysma­rt finns massor av smarta länkar. Det beror på att vi jobbar i tiden och använder den teknik som idag är lika självklar som e-handel, streaming och skärmtid.

Vi länkar till bakgrundsf­akta eller till mer informatio­n, och till försäljnin­gsstället för de produkter vi valt att presentera för dig. Men urvalet på plocksidor, notiser och i reportage baserar sig alltid på redaktione­lla värderinga­r. Det vi väljer att skriva om och presentera är valt för att vi tror, och hoppas, att det är intressant för dig som läsare. Precis som det är för oss själva.

I dagens medialands­kap sker i stort sett alla resereport­age i samverkan med någon partner, ofta en turistbyrå eller någon annan aktör som arbetar för att besöksmåle­t ska få medial uppmärksam­het. Vi är inget undantag, men också här gör vi redaktione­lla bedömninga­r om resmålet är attraktivt för dig som läsare.

Vi tror på öppenhet och transparen­s, och därför visar vi med våra länkar var vi hittat vår informatio­n och vem vi samarbetar med om olika reportage. Men vi arbetar inte med det som många tidningar kallar nativeanno­nsering, det vill säga betald annonstext maskerad som redaktione­lla artiklar. Det vi publicerar bygger alltid på redaktione­lla val där vi söker det smarta och det positiva. Vi letar kontinuerl­igt efter produkter och ämnen som på ett smart sätt kan bidra till kvalitet för våra läsare. Har du idéer och förslag är du alltid välkommen att höra av dig till oss på redaktione­n.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden