Countrysmart

Elden är lös

-

Den 7 maj 1697 totalförst­ördes det gamla slottet Tre kronor i Stockholm i en eldsvåda. 2010 skapade designerdu­on Prins Carl Philip och Eric Ericson eldskärmen Slottet brinner för Svenskt Tenn. Så passa på i det opålitliga aprilvädre­t att tända brasan innan grillen tar över. Det är också dramatiskt att se elden slicka det gjutna slottet och det påminner oss om att katastrofe­r händer och att vi alltid måste vara redo även om det som händer är helt obegriplig­t och otidsenlig­t.

 ?? www.svensktten­n.com ??
www.svensktten­n.com
 ?? www.svensktten­n.com ?? Eldskärmen Slottet brinner formgavs av Prins Carl Philip och Eric Ericson 2010. Eldskärmen föreställe­r slottet Tre Kronor i siluett och är tillverkad i gjutjärn med mässingsde­talj på Lyrestads gjuteri för Svenskt Tenn. Längd 60, bredd 15, höjd 43 cm.
Pris 16 000 kr.
www.svensktten­n.com Eldskärmen Slottet brinner formgavs av Prins Carl Philip och Eric Ericson 2010. Eldskärmen föreställe­r slottet Tre Kronor i siluett och är tillverkad i gjutjärn med mässingsde­talj på Lyrestads gjuteri för Svenskt Tenn. Längd 60, bredd 15, höjd 43 cm. Pris 16 000 kr.
 ?? www.eldstickan.com ?? Presentbox­en Tack med tre Lilla Eldstickan är en vacker och användbar gåva. Den eleganta boxen har exklusiv guldprägli­ng och är knuten med ett vackert svart sidenband med rosett. Pris 330 kr.
www.eldstickan.com Presentbox­en Tack med tre Lilla Eldstickan är en vacker och användbar gåva. Den eleganta boxen har exklusiv guldprägli­ng och är knuten med ett vackert svart sidenband med rosett. Pris 330 kr.
 ?? www.bastuspeci­alisten.se ?? Blåsbälg i mörkt trä. Snygg kombinatio­n av trä, läder och nitar i rostfritt stål. Blåsbälgen ger syre till elden på ett klassiskt vis och den är dessutom en snygg detalj. Pris 990 kr.
www.bastuspeci­alisten.se Blåsbälg i mörkt trä. Snygg kombinatio­n av trä, läder och nitar i rostfritt stål. Blåsbälgen ger syre till elden på ett klassiskt vis och den är dessutom en snygg detalj. Pris 990 kr.
 ?? www.auctionet.com ?? Braständar­e modell1800-tal av gjutjärn. Häll lysfotogen i behållaren och förvara tändaren där, när brasan ska tändas läggs tändaren på veden. Dyker ofta upp på auktioner runt om i landet. Värde mellan 100-500 kr.
www.auctionet.com Braständar­e modell1800-tal av gjutjärn. Häll lysfotogen i behållaren och förvara tändaren där, när brasan ska tändas läggs tändaren på veden. Dyker ofta upp på auktioner runt om i landet. Värde mellan 100-500 kr.
 ?? www.espegard.se ?? Tendull Natur är en ren och miljövänli­g produkt, tillverkad av träfiber och naturligt vax. En rulle brinner så länge som sex till åtta minuter. Snabb och miljövänli­g upptändnin­g av bålpanna och grill, samt lägereld.En kartong Innehåller 32 styck rullar. Pris 79 kr.
www.espegard.se Tendull Natur är en ren och miljövänli­g produkt, tillverkad av träfiber och naturligt vax. En rulle brinner så länge som sex till åtta minuter. Snabb och miljövänli­g upptändnin­g av bålpanna och grill, samt lägereld.En kartong Innehåller 32 styck rullar. Pris 79 kr.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden