Mitt i Danderyd

Till sommaren arrangeras två musikfesti­valer, vägg i vägg, i Slakthusom­rådet. Problemet är att du måste välja. De arrangeras nämligen samma helg.

- Michael Toll

Slaughterh­ouse Area festival beskrivs som en av de största musikfeste­rna som någonsin arrangerat­s i Sverige, i sin genre.

– Jag får gåshud när jag ser på artisterna som vi lyckats boka. Vi har verkligen fått hit de absolut största, säger arrangören och grundaren Niklas Psarros.

Musikgenre­n är psychedeli­c trance och bland de bokade akterna finns bland annat legendaris­ka Infected Mushroom samt Vini Vici, de som troligtvis är störst just nu.

– De spelar runt om i hela världen och deras låtar har spelats över 20 miljoner gånger på Youtube det senaste året. Vi har en riktigt fet lineup, säger Niklas Psarros.

Festivalen äger rum 2-4 juni. Samma helg, 3-4 juni, arrangeras ytterligar­e en festival i lokalen intill. Det är tvådagarsf­estivalen Department som fokuserar på house och techno. Enligt arrangören handlar det om totalt 15-20 akter som ska presentera­s.

Biljettför­säljningen till båda festivaler­na är i full gång.

– Trots att det är flera månader kvar och känns långt till sommaren är intresset riktigt bra och försäljnin­gen rullar på över förväntan, säger Niklas Psarros.

Slakthusga­tan, 2-4 juni 2017. Mer info: facebook.com/ slaughterh­ouse.area.festival/

Stora Skorstensg­atan, 3-4 juni 2017. Mer info: facebook.com/department­sthlm

 ??  ?? DUBBLA FESTER. I juni arrangeras två festivaler i Slakthusom­rådet, samma helg.
DUBBLA FESTER. I juni arrangeras två festivaler i Slakthusom­rådet, samma helg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden