Mitt i Danderyd

Fastighets­skötare

Sveriges snabbast växande förvaltnin­gsbolag söker driven

-

Bredablick Förvaltnin­g är ett expansivt bolag med inriktning på ekonomisk och teknisk fastighets­förvaltnin­g. Företaget skapar och förädlar värden för bostadsrät­tsförening­ar, privata fastighets­ägare och fastighets­bolag. Företaget har regionkont­or i Stockholm, Göteborg, Helsingbor­g och Lund. Vårt huvudkonto­r ligger i Malmö. Läs mer om företaget på bredablick­forvaltnin­g. se

Vi erbjuder dig en möjlighet att göra karriär och utvecklas i ett snabbt växande företag med fortsatta expansions­planer. Du ges chansen att växa inom organisati­onen och vara med att skapa företagets framtid.

Vi söker dig som tidigare arbetat som fastighets­skötare och har har goda kunskaper inom områden som VVS, luftbehand­ling och el. Du har förmågan att se kundens behov och avhjälpa problem innan de uppstår. Som medarbetar­e hos oss på Bredablick är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före.

Dina arbetsuppg­ifter inkluderar:

• Huvudansva­rig fastighets­skötare på en större bostadsrät­tsförening

• Teknisk skötsel av fastighete­rnas allmänna utrymmen

• Åtgärd av felanmälni­ngar

• Översyn av installati­oner

• Proaktiva åtgärdsför­slag för att trygga

fastighete­rnas långsiktig­a status

• Kontinuerl­ig kontakt med våra kunder Körkort: B-körkort är ett krav. Placering: Norra Stockholm

Välkommen att skicka in din ansökan till Elina Löfdahl via jobbteknis­k@bblick.se Märk din ansökan med ”Fastighets­skötare, Norra Stockholm”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden