Mitt i Danderyd

Här är villan som alla är nyfikna på

Sjöutsikt, sekelskift­es charm och åtta rum. Stans mest klickade hus i veckan ligger i Danderyd.

- Lotten Engbom 073-600 69 39 lotten.engbom@direktpres­s.se

”Klassisk villa från 1903 med sjöutsikt”, så beskrivs villan i Djursholm som är veckans mest klickade hus i Stockholm på försäljnin­gssajten Hemnet.

– Jag tror att det är för att det är ett väldigt vackert hus, att det är sjöutsikt ut över Värtan, ett byggår som många tycker om, säger Cecilia Theutenber­g, mäklare på Wrede.

Huset ligger på Heimdalsvä­gen 2 i Djursholm och har en boarea på 303 kvadratmet­er, med en biarea på 106 kvadratmet­er. Åtta rum, varav fem sovrum, fördelade på tre plan, där ett är källare.

– Det är en väldigt bra adress. En väldigt lugn gata, det är inte så många som åker förbi och det är en hörntomt, säger Cecilia Theutenber­g och fortsätter:

– Djursholm har mycket bra skolor, det är väldigt lockande och sedan är det ett vackert område. Det är ganska nära stan och tätt med kommunikat­ionerna.

Har det varit mycket folk på visningen också?

– Vi har bara privatvisn­ingar, men det är mycket folk absolut. Det är mest barnfamilj­er skulle jag säga. Men det finns såklart några andra också, säger Cecilia Theutenber­g.

Utgångspri­s på huset är 32 miljoner kronor, och kanske är det just det som också lockar folk att klicka på huset på nätet.

– Det tror jag det gör. Det kan man väl inte bortse från, säger Cecilia Theutenber­g.

Enligt mäklaren har de påbörjat processen för försäljnin­g, men det är fortfarand­e möjligt att lägga vantarna på huset.

 ??  ??
 ?? FOTO: WREDE.SE ?? MEST KLICKAT. Huvudstade­ns just nu mest klickade hus på Hemnet.
FOTO: WREDE.SE MEST KLICKAT. Huvudstade­ns just nu mest klickade hus på Hemnet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden