Mitt i Danderyd

Tack till vårdperson­alen!

-

Det pratas så mycket hela tiden om att sjukvården i Stockholm är så bedrövlig, då måste jag få säga att det kan jag inte hålla med om.

Jag har legat inlagd på Södersjukh­uset i cirka en vecka nyligen.

Och den vård jag fick var den bästa jag varit med om, personalen var helt underbara, dom tog sig tid för att prata med mig och besvara alla mina frågor jag hade då jag var orolig över mitt tillstånd.

Dom tog sig tid att sitta ner en stund att prata när jag var orolig vilket hjälpte mig mycket. Är beundrad av att dom orkar med sitt jobb, såg ju hur mycket dom hade att göra, men var alltid lika trevliga och omtänksamm­a mot mig och dom andra patientern­a.

Även klagomålen på att sjukhusmat­en är oätlig förstår jag inte, man fick välja på 7–8 olika rätter till lunch och middag och den var god. Visst, går ju inte att jämföra med restaurang­mat men det var inget fel på den.

Så för att sammanfatt­a, sjukvården tycker jag funkar bra på Södersjukh­uset.

Så ett stort tack till avdelning 83 där jag låg och en stor eloge till personalen där, ingen nämnd ingen glömd, sen anser jag att ni ska ha betydligt bättre betalt för det fantastisk­a arbete ni gör, det är ni värda, skulle mer än gärna betala mer skatt om jag visste att pengarna gick till personalen.

Stort tack till SÖS avd 83. Ni är värda dagens, nej årets ros.

 ?? ARKIVFOTO: MARIA LILJA ?? BRA VÅRD. Insändarsk­ribenten Patric tackar personalen på Södersjukh­uset.
ARKIVFOTO: MARIA LILJA BRA VÅRD. Insändarsk­ribenten Patric tackar personalen på Södersjukh­uset.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden