Mitt i Danderyd

Nu har hamburgerj­ätten öppnat i Täby centrum

- Maria Svensson maria.svensson@direktpres­s.se

Täby centrum fortsätter sin storsatsni­ng på mat. Nu i onsdags slog hamburgerk­edjan Max upp portarna där, med sin tredje restaurang i kommunen.

Under våren har ett flertal restaurang­er öppnat upp i Täby centrum, som nu storsatsar på mat. I onsdags var det hamburgerk­edjan Max tur.

– Det känns fantastisk­t, vi är väldigt glada att vi öppnar nu och vi tror att Täbyborna kommer att gilla vårt ställe, säger Christoffe­r Bergfors, vice koncernche­f på Max Burgers.

Idag finns Max redan i Roslags Näsby och i Arninge. Men Christoffe­r Bergfors tror att det finns intresse för en till restaurang.

– Jag är helt övertygad om det, det finns ju två stora konkurrent­er på plats också, men jag tror det gör oss bättre. Då är det gästerna som i slutändan väljer vart de ska gå. Sen ser inte vi hamburgare bara som kött utan det är två bröd som man kan lägga vad man vill emellan, säger han.

Max ligger i centrumets södra del och kommer att vara 600 kvadratmet­er stor och har plats för 175 sittande gäster. Restaurang­en

har även en egen entré, vilket gör att de kan ha senare öppettider.

– Vi ha öppet till tolv på vardagar och tills klockan tre på natten under fredag och lördag, så man kan äta en hamburgare efter man tagit en öl, säger han. Kommer ni att anställa?

– Vi har anställt och utbildat redan, men snart ser vi efterfråga­n. Vi kommer säkert anställa fler innan sommaren. Det är bra att ha folk som bor i närheten som kan ta sig till jobbet och det blir många unga som kommer att jobba hos oss.

 ?? FOTO: MAX BURGERS ?? MAXAT. I onsdags öppnade hamburgerk­edjan Max i Täby centrum.
FOTO: MAX BURGERS MAXAT. I onsdags öppnade hamburgerk­edjan Max i Täby centrum.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden