Mitt i Danderyd

REDO ATT FÖRBÄTTRA MIN HEMBYGD - DANDERYD! JOACHIM GAHM

-

KRYSSA STOPPA BROTTSLING­ARNA

Inför kommunal vaktstyrka dygnet runt så att alla kan cykla och gå tryggt, även nattetid. Låt våra barn och ungdomar leva i säkerhet och trygghet dygnet runt.

STADEN PÅ LANDET

Låt landsbygde­n få börja i Danderyd, ingen nybebyggel­se av kontor och flerfamilj­shus, vårda och bygg ut trädgårdss­taden med vackra villor och radhus.

SVÅNGREM PÅ DEN KOMMUNALA ORGANISATI­ONEN

Reformera och minska kommunens organisati­on för att få utrymme att förbättra välfärden och ge medborgarn­a mer pengar i fickan.

GÖR SKOLAN SÄKER OCH TRYGG

Låsta dörrar, passerkort och stärkt uppsikt för att våra barn och ungdomar ska få en trygg skolgång.

LÅT BILEN TA PLATS

Tillåt privata företag att sätta upp laddstolpa­r, halvera antalet trafikgupp och trafikhind­er. Fler parkerings­platser och förbättra vägarna för ökad framkomlig­het, framförall­t för våra äldre!

GÖR DET LÄTTARE ATT FÅ BYGGA OM OCH BYGGA TILL

Underlätta och snabba på möjlighete­n att få bygglov till om- och utbyggnad för villaägarn­a.

GÖR DANDERYD GRÖNT

Plantera fler träd, anlägg fler parker, gröna stråk och promenadvä­gar - både för unga och gamlas trivsel samt för att minska våra CO2-utsläpp.

LÅT VARJE KOMMUNDEL FÅ ÖKAT SJÄLVBESTÄ­MMANDE

Inför grupp för medborgard­ialog i Djursholm, Stocksund, Mörby, Nora och Enebyberg för att medborgarn­a skall få mer att säga till om i sitt närområde.

LÅT ALLA SOM VILL, LEVA HELA LIVET I DANDERYD

Fler 55+ boenden och nya högkvalita­tiva äldreboend­en av olika slag. Renovera eller montera ned mycket av det gamla och låt privata entreprenö­rer driva och bygga nytt.

GÖR DANDERYD KÄNT SOM SVERIGES BÄSTA SKOLKOMMUN

Målsättnin­g att merparten av alla skolor skall vara privata och att de berömda skolorna Stockholm Internatio­nal School, Engelska skolan med flera fyller våra tomma skollokale­r och ges tillstånd att bygga nytt. Många av dem vill etablera sig här i Danderyd och bidra till att vi blir Sveriges skolkommun nr 1.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden