Mitt i Danderyd

Filippa dejtar en av ungkarlarn­a

-

Filippa Kronholm trivdes så bra att hon aldrig ville lämna bacheloräv­entyret. – Jag tänkte: Jag köper huset och låter alla bo kvar!

Precis som Sia var 26-åriga Filippa Kronholm till en början tveksam till att söka efter den stora kärleken i tv.

– Jag var väldigt skeptisk. Sedan träffade jag produktion­en ändå och försökte få dem att välja mig som bacheloret­te i stället. De sa att de vill ha någon lite äldre till det programmet, men att de trodde att jag hade stora chanser att hitta kärleken, säger hon.

–Jag har ju alltid velat träffa mannen i mitt liv, så jag tänkte varför inte?

Filippa åkte inte för att träffa Sia, utan den andre ungkarlen Christoffe­r. Och ångrar inte en sekund.

– Det var en otroligt härlig upplevelse! Det enda som var lite jobbigt var att man var tvungen att vänta på ett brev och eventuellt få gå på en dejt. Det var så roligt, härligt och fantastisk­t! Jag upplevde så mycket, hittade så många vänner – och kanske kärleken, säger hon kryptiskt.

– Jag hade verkligen glädjetåra­r när det var slut och tänkte att jag köper huset och låter alla bo kvar, så vi kan fortsätta leva i vår lilla bubbla.

En känslobomb

Att se sig själv på tv bävar hon emellertid för.

– Jag har inte riktigt bestämt om jag ska kolla. Hela Sverige kommer ju få se vilken känslobomb jag är, säger hon.

– Första avsnittet …de där jäkla entréerna! De frågade om jag hade någon idé och tyckte att min idé var bra, men lite svår att lösa

Tanken gick i lås och Filippa är först ut att möta ungkarlarn­a.

– Det är en rejäl entré!

Vad har du lärt dig?

–Gud, jag har verkligen utvecklats. Jag lärde mig så mycket om mig själv och hur jag går ihop med andra. Att jag verkligen kan kämpa för det jag vill. Det var mycket som blev klarare i mitt huvud.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden