Den ultimata guiden till Fortnite (Sweden)

TIPS & TRICKS

-

SPELA IGENOM TUTORTIAL

Save the World har ett Tutorial-läge som är perfekt för att lära sig spelet och du borde verkligen spela igenom hela! Då är du säker på att du inte missat något, för Tutorial-läget långsamt introducer­ar dig till alla förmågor och situatione­r du behöver vara bekant med när du spelar Save the World. Strunta inte i det bara för att du spelat Battle Royale – det finns många skillnader!

SPARA XP OCH POWER-UPS

Tidigt i spelet kommer du att få många XP Boost-föremål och även om det kan vara frestande att använda dem direkt, kommer de vara värda mer XP när du kommit lite längre i spelet – eftersom de ökar en procentand­el av den totala erfarenhet­en du samlar.

Här är några sätt att förbättra ditt spel på när du kör Save the World. Du kan bli bättre än resten!

UPPGRADERA INTE FÖR SNABBT

Om du uppgradera­r vapen blir de kraftfulla­re, men även mycket svårare att tillverka. Om du uppgradera­r för mycket kommer du inte att kunna samla materialen du behöver förrän du kommit längre i spelet. Då riskerar du att ha massa ritningar du inte kan använda!

LÅNGSAMT OCH FÖRSIKTIGT

Du får en bonus för att slutföra uppdrag på två dagar eller mindre, något som är mer än tillräckli­gt för att göra klart de allra flesta uppgiftern­a. Även om det tar längre tid, kommer du även samla en hel del extrautrus­tning under tiden.

HÅLL UTKIK EFTER KISTOR

Kistor är precis som i Battle Royale fullproppa­de med användbara föremål du vill samla på, speciellt vapen och fällor. I Save the World-läget, dyker kistor upp på slumpade dolda ställen, ofta under tak eller i källare. Om du hör det plingande ljudet i närheten, kan du börja riva ned väggar tills du hittar kistan. I många fall är detta det enda sättet att få tag på föremålen, se bara upp för fara medan du letar!

LÄR DIG SKILL TREE

Det är tyvärr omöjligt att berätta hur du bäst spenderar dina poäng i Skill Tree. Det enda sättet att lära sig vad som fungerar är att spela och spela, tills du lärt dig färdighete­rna.

Var uppmärksam på de saker som kompletter­ar din karaktärst­yp – det är egentligen det enda tipset du bör ha i åtanke!

 ??  ?? Spela genom Tutorial för att lära dig grunderna.
Spela genom Tutorial för att lära dig grunderna.
 ??  ?? Spara XP och Power-ups.
Spara XP och Power-ups.
 ??  ?? Ta dig vidare i Skill Tree.
Ta dig vidare i Skill Tree.
 ??  ?? Uppgradera ditt lag.
Uppgradera ditt lag.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden