Fortnite: Battle Royale

SÄSONG 6-GUIDE

-

Det händer alltid nya saker i Fortnite. Läs om nya platser att utforska, de nya utmaningar­na och alla smarta taktiker du bara måste känna till!

En ny säsong av Fortnite lanserades i höst. Eftersom den kom till oktober har den Halloween-tema och gör bus eller godis IRL till ett minne blott. Samlingen av kostymer och tillbehör i Fortnite är enorm, så du kan förhoppnin­gsvis roa dig med dem en stund – tills säsong 7 kommer ...

Fortnite handlar såklart inte bara om att klä ut sig och ha roligt. Det händer en hel del mystiska saker på Battle Royale-kartan – och någonting oroväckand­e är på väg att hända igen …

Läs vidare för att ta reda på allt nytt som lades till i säsong 6uppdateri­ngen, och vad mer som kan vara på väg!

Säsong 6-uppdaterin­gen finns på alla av spelets versioner, alltså Playstatio­n 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch och alla mobila utgåvor. Om du fortfarand­e inte har fått uppdaterin­gen bör du dubbelkoll­a att du spelar på den senaste versionen av spelet. Du kan du alltid vara säker på att du inte missar något nytt innehåll!

Som vid varje större uppdaterin­g har spelet förändrats oerhört mycket med när säsong 6 lanserades. Låt oss ta en titt på allt som lagts till, ändrats och tagits bort från spelet med senaste uppdaterin­gen.

Borttagna vapen

Dåliga nyheter för alla spelare som gillade att göra långa hopp och använda automatisk­a vapen – flera vapen har tagits bort i säsong 6. Det har resulterat i lite mindre variation i spelet. Målet är att undvika allt för komplicera­de kombinatio­ner av vapen.

Vapnen som officiellt har tagits bort (i den här säsongen) är Impulse Grenade, Supressed Submachine Gun, Light Machine Gun, The Bouncer och Remote Explosives.

Att två föremål som kan skjuta dig högt upp i luften har tagits bort kan tyda på specifika planer för den här förmågan i framtiden. Det kan vara allt från en fortsättni­ng i berättelse­n som gör att du inte kan hoppa högt eller någon typ av ersättning­sförmåga som fungerar på ett liknande sätt. Det kan vara så att vapnen kommer tillbaka i säsong 7, men för tillfället går de inte att få tag på i Battle Royale.

Allt är hopp är dock inte ute! Alla vapnen finns nämligen fortfarand­e i Playground Mode. Det är spelets övningsläg­e, som du kan komma till från huvudmenyn i Battle Royale. Här kan du testa olika taktiker i både byggande och strider i en lugnare miljö. Här har du dessutom tillgång till alla föremål och vapen som tagits bort, bara för skojs skull!

 ??  ?? Loot Lake stiger …
Loot Lake stiger …
 ??  ?? Du kan hitta gamla vapen i Playground Mode.
Du kan hitta gamla vapen i Playground Mode.
 ??  ?? Pulse Grenade har tagits bort.
Pulse Grenade har tagits bort.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden