Fortnite: Battle Royale

AVANCERAT: BYGGANDE

-

Om du vill vinna en Battle Royale måste du bygga. Här får du lära dig allt du behöver veta för att bygga som en mästare.

Väggar är de enklaste av de fyra huvudsakli­ga formerna i Fortnite. Du kan använda dem för att snabbt sätta upp försvar som skyddar dig från alla håll.

Snurra runt samtidigt som du placerar ut fyra väggar. Då kommer du att få en enkel struktur, som även kan användas som bas till ett större fort.

Olika varianter

En vanlig vägg är 3 x 3 paneler stor. Du kan ändra bitar för att göra andra enkla strukturer. Om du tar bort två paneler på höjden får du en dörr. Om du tar bort en panel från mittenrade­n får du ett fönster. Om du tar bort alla paneler utom raden i botten får du ett staket – och så vidare.

Genom att kombinera de olika variantern­a kan du få vilken typ av struktur du vill. Men tänk på att det är bäst att hålla saker och ting så enkelt som möjligt i Battle Royale-läget!

Tips

Om du spelar i ett lag får du tid att läka dina kamrater eller byta föremål med dem i relativ säkerhet!

Kom ihåg att du kan lägga till dörrar och fönster efter att du byggt en vägg, men om du bara försöker skydda dig själv bör du inte slösa tid på att ändra paneler mitt under striden!

Det finns omkring 25–30 olika väggvarian­ter som är giltiga, så experiment­era med de olika variantern­a i lobbyn för att se vad du kan använda dem till när striderna väl börjar.

 ??  ?? Väggar kan ge skydd snabbt.
Väggar kan ge skydd snabbt.
 ??  ?? Du kan lägga till dörrar.
Du kan lägga till dörrar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden