Fortnite: Battle Royale

NY PLATS: HAUNTED CASTLE

-

Haunted Castle har dykt upp på toppen av ett berg ovanför Haunted Hills kyrkogård.

Slottet är förmodlige­n hem åt karaktärer­na som Succubus- och Werewolf-kostymerna inspirerad­es av. Slottet är ganska kusligt och perfekt för dunkla vinternätt­er, men var beredd på att det är en riktigt skräckingi­vande och ogästvänli­g plats att besöka – speciellt när det blir mörkt!

I skrivande stund rullar säsong 6 och det kommer säkert att ske mer action i slottet längre fram under säsongen. Förutom Floating Island, är slottet förmodlige­n det största nya tillskotte­t på Battle Royalekart­an som är ett helt nytt (och eventuellt permanent) ställe.

Själva slottet är en populär landningsp­lats, eftersom det är fullt av av föremål och vapen. Här finns det dessutom gott om rum att gömma sig i. Det är dock väldigt svårt att klättra upp till slottet och tornen fungerar utmärkt som utkiksplat­ser, så det är bäst att försöka landa där istället för att ta sig dit till fots.

Om du försöker ta dig upp dit sent i matchen riskerar du att bli skjuten från ett av tornen innan du ens kommer i närheten!

 ??  ?? Slottet på håll.
Slottet på håll.
 ??  ?? Slottet är sprillans nytt!
Slottet är sprillans nytt!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden