Fortnite: Battle Royale

DEKORATION­ER

-

Säsong 6 startade tidigare i höst och Fortnite slog till rejält! Hela kartan fylldes med Halloweend­ekoratione­r, i bland annat hus och i trädgårdar.

Många hus och byggnader blev dessutom plötsligt att se mycket mer nedgångna och övergivna ut. Det är tydligt att det är något underligt som försiggår på kartan. Uppdaterin­gen fick namnet ”Darkness Falls”, så det råder inga tvivel om att någonting ondskefull­t är på ingång.

Bli inte överraskad om kartan har fortsatt utvecklats under oktober och november. Kanske har det blivit ännu läskigare sedan vi skrev det här ... Undrar vad som händer i december?!

Kommer kartan bli mindre läskig? Förmodlige­n inte. För tillfället verkar det faktiskt som att det till och med kan bli värre innan det blir bättre igen.

Nu när Shadow Stones finns utspridda över kartan och gör om dig till ett slags spöke kan du i alla fall trösta dig med att du kan vara med i de kusligas gäng i alla fall. Annars är det bara att försöka vänja sig, för vi har en lång vinter framför oss ...

 ??  ?? Visst ser det lite kusligare ut här nu för tiden?
Visst ser det lite kusligare ut här nu för tiden?
 ??  ?? Runt om i husen har det dykt upp nya dekoration­er.
Runt om i husen har det dykt upp nya dekoration­er.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden