Fortnite: Battle Royale

NY PLATS: SECRET BUNKER

-

Om du har spelat Fortnite ett tag kommer du nog ihåg att en hemlig bunkerluck­a las till i Wailing Woods. Var det en referens till tv-serien Lost eller en ledtråd om andra onda saker som är på gång?

Det verkar som att vi har fått svaret på det nu, eftersom bunkern från och med säsong 6 går att öppna. Du kan inte komma in i bunkern genom den tidigare luckan, men i mitten av labyrinten kommer du att hitta ett enormt underjordi­skt komplex du kan gå in i.

Det är inte helt klart vilken typ av arbete som pågår här, men det är definitivt någon slags militär forsknings­anläggning! Den liknar raketbasen från säsong 5, och är full av datorer, studier om rifter och massor av utrustning som ligger utspridd.

Om du beger dig ner i bunkern kommer du såklart att hitta lite föremål att plocka upp. Skulle den redan skulle vara tömd är den ändå ett bra ställe att campa på. De flesta som springer förbi bunkern kan nämligen inte motstå att besöka den på grund av alla eventuella godbitar som ligger och väntar där inne. Allt du behöver göra är att ladda ditt vapen och lägga dig på lur vid den enda ingången …

 ??  ?? … och utforska insidan!
… och utforska insidan!
 ??  ?? Hitta bunkerns ingång …
Hitta bunkerns ingång …

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden