Fortnite: Battle Royale

UTSEENDE

-

Precis som i många andra spel innehåller Fortnite mycket som bara kan låsas upp genom att handla med V-bucks från spelets egna butik. V-bucks kan du sedan köpa föremål för.

Kosmetiska föremål förbättrar inte din statistik eller ger din karaktär några nya förmågor – de får dig bara att se lite bättre ut.

Skins

Outfiter, som kallas skins, är olika kläder och utseenden din karaktär kan ha. Många kan låsas upp som en del av set och alla har en viss grad av sällsynthe­t. De billigaste kostar 800 V-bucks och de dyraste 2 000 V-bucks.

Precis som med mycket av spelets innehåll är vissa skins specifika för en vissa årstid, medan andra kan låsas upp helt gratis genom att utföra utmaningar eller låsa upp nivåer.

Banderolle­r

Banderolle­r är enkla ikoner som visas bredvid ditt namn i lobbyer, i partymenyn och under vissa utmaningar. Varje säsong har egna exklusiva banderolle­r, som låses upp när du når specifika nivåer.

Back Bling

Din ryggsäck är det som kallas Back Bling. Till en början ser det ut som en vanlig ryggsäck, men det finns en rad olika utseenden på den som är olika vanliga. De ser riktigt coola ut precis, som de andra kosmetiska föremålen, men de ger dig inga nya funktioner. Bara för att din Back Bling har vingar betyder det inte att du kan flyga! Tyvärr ...

Hackor

Är du trött på din vanliga hacka? Du kan byta ut den. De billigaste hackorna (förutom din gratishack­a) kostar 500 V-bucks, och de dyraste kostar 1 500 V-bucks. Du använder din hacka en hel del i spelet, så det kan vara kul att byta till en som speglar din personligh­et.

Svävare

Gör en mäktig entré varje match med en cool svävare. De är indelade enligt olika säsonger och teman, och kostar mellan 500 och 2 000 V-bucks.

Det är dock bara den allra mest sällsynta, Royale Dragon, som kostar 2 000 V-bucks.

Slingor

När du faller fritt lämnar du efter dig en slags svans av stjärnor som heter ”contrail” på engelska, men du kan köpa skins som ändrar hur den ser ut. Det är användbart om du vill att dina kompisar ska kunna känna igen dig på håll. Men tänk på att du blir lika synlig för dina fiender också!

Emotes

Vill du gratulera en vän eller reta en motståndar­e lite? Om du vill ge någon ett rött kort behöver du köpa en emote. De är relativt billiga. De billigaste kostar 200 V-bucks och de dyraste kostar 800 V-bucks. Det finns många olika att välja bland!

Locker

Om du vill byta mellan alla skins du köpt eller samlat går du bara in på Locker-fliken i spelets lobby. I omklädning­srummet hittar du allt du äger.

Du kan enkelt byta kläder och anpassa din karaktärs utseende precis som du vill!

 ??  ?? Välj en banderoll att använda.
Välj en banderoll att använda.
 ??  ?? Du kan ändra ditt utseende i Locker.
Du kan ändra ditt utseende i Locker.
 ??  ?? Du kan köpa skins i spelets butik!
Du kan köpa skins i spelets butik!
 ??  ?? En ny svävare ser cool ut, men den gör dig inte snabbare!
En ny svävare ser cool ut, men den gör dig inte snabbare!
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden