Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

CHALLENGES

-

Det är olika slags utmaningar för dem som spelar med gratis Battle Pass och för dem som betalar. Du får stjärnor när du genomför utmaningar och du går upp en nivå för var tionde stjärna du samlar.

Om du kollar på huvudmenyn ser du en lista med dagliga utmaningar. I vår skärmdump är den dagliga utmaningen att döda en spelare med Sniper Rifle och fyra spelare med Shotgun. Om vi genomför någon av dessa får vi fem stjärnor.

Om du klickar på Challenges-fliken kommer du även att se en lista med gratis Battle Pass-utmaningar som du kan tjäna extra stjärnor på. De är enklare att genomföra, och kan till exempel var att landa på specifika platser och överleva längre än motståndar­e. Det finns till och med utmaningar där du ska vinna matcher, men de är lite svårare. Om du vill ha veckoutman­ingar måste du betala för ett Battle Pass.

Du får en belöning om du genomför ett visst antal utmaningar. Det kan till exempel vara 4K extra poäng med XP. Nu kanske du undrar vad XP är? Tja, det är där Season Level kommer in i bilden.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden