Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

LOCKER

-

Locker-fliken i huvudmenyn är platsen där du hanterar alla accessoare­r du samlat. När du klickar på Locker får du se din avatar, sju platser för accessoare­r och utrustning samt sex platser för emotes. Detta är vad alla är till för, från vänster till höger, från toppen och ned:

Banner (banderoll): Din banner är ikonen du ser bredvid din profil på huvudskärm­en och under matchernas gång. Om du klickar på bannern kommer du att kunna välja från ett urval av banderolle­r och färger. Vissa banners läggs till som belöningar och nya tillskott markeras med ett utropsteck­en. Du kan bland annat få extra banderolle­r för att köpa Founder’s Pack (se sida 90).

Outfit: Din outfit är det din karaktär har på sig. Om du inte väljer en specifik outfit, kommer din karaktär att rotera mellan en rad manliga och kvinnliga karaktärer.

Back bling: Ett föremål som sitter på ryggen av outfiten, som en ryggsäck eller syrgaskani­ster.

Harvesting tool: Du börjar med en enkel pickaxe (hacka), men det finns alla möjliga slags verktyg som väntar på dig.

Glider: Föremålet du använder för att sväva ned till marken med när du hoppar ut från bussen. Du får en enkel fallskärm att börja med.

Contrail: När du dyker ned från bussen ser du en jetplans-liknande ståle bakom dig. Du kan välja en ny här.

Loading screen: Vill du ha något nytt att titta på medan du väntar på att spelet laddas? Det ändrar du här.

Emotes: Du har sex platser för olika emotes. Det kan vara danser, hälsningar eller små hjärtsymbo­ler som du kan använda i spelet. Välj vilka sex du vill ha tillgängli­ga för din karaktär här.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden