Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

BATTLE ROYALEKART­AN

Osäker på vart du ska åka? Ha kartan uppe när du spelar!

-

Här är den – Battle Royale-kartan! det finns 20 olika namngivna platser på kartan (som ständigt uppdateras), som alla har sina egna för- och nackdelar som landningsp­latser. Varje plats kommer att beskrivas mer detaljerat längre fram, så att det blir enklare för dig att bestämma vart du ska landa!

Som du kan se på skärmdumpe­n markeras bussens rutt med en stor linje av pilar i början av varje match. I exemplet som visas börjar bussens rutt i närheten av Snobby Shores, där många spelare hoppar av direkt för att komma till all action så fort som möjligt.

De som är mer tålmodiga brukar vänta och bege sig till Fatal Fields eller Moisty Mire, där färre spelare landar. De som föredrar ännu lugnare matcher kan glida bort till ännu avlägsnare platser, som Wailing Woods eller Flush Factory. De måste bara hålla ett extra öga på var de befinner sig i förhålland­e till cirkeln efter att matchen startat. ( Sekapitel5­förmer informatio­nomcirkeln).

Du kan ha dessa sidor uppe medan du spelar Battle Royale, för att hitta fram genom världen.

En liten varning: Det läggs till platser på kartan hela tiden. Trots att all informatio­n och platser på kartan var korrekta när boken trycktes kan det ha förändrats.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden