Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

DUSTY DIVOT

-

Var ligger det?

Du kan inte missa det! Det är det stora bruna hålet i mitten av kartan. Kratern gjordes av en meteor i början av säsong 4.

Vad finns där?

Vad som finns där är resterna av Dust Depot, som var tre lager som fanns på kartan fram till säsong 4 började. De ersattes sedan av denna enorma dammhög. Delar av lagren finns fortfarand­e kvar och det är faktiskt inget dåligt ställe att landa. Det erbjuder goda chanser att hitta vapen och ta skydd innan du beger dig till själva kratern.

Runt kratern kan du se glödande lila pinnar. Om du konsumerar dem kommer du studsa som Tigger över kartan, något som låter dig hoppa över väggarna på byggnadern­a i mitten av Dusty Divot och undvika fiendens eld. Om du misslyckas att hitta någon av dem har du en lång väg att springa till byggnadern­a för skydd. Detta gör dig till en utmärkt måltavla för eventuella snipers.

Vid själva byggnadern­a finns det massor att utforska och samla. Ha ett närstridsv­apen när till hands samt Sniper för att skjuta ned eventuella spelare som försöker springa till byggnadern­a.

Är det ett bra ställe?

Inte direkt. I skrivande stund är det ett oerhört populärt tillskott till kartan, så du kommer garanterat att få sällskap. Om du ändå vill prova det kan du landa i utkanten och jobba dig inåt efter att de inledande striderna är över.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden