Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

GREASY GROVE

-

Var ligger det?

I kartans sydvästra hörn, mellan Snobby Shores, Shifty Sands och Tilted Towers.

Vad finns där?

Greasy Grove är ett bostadsomr­åde med en snabbmatsr­estaurang (vi undrar om invånarna här verkligen får i sig tillräckli­gt med näring på dagarna).

Det finns tillräckli­gt med bostäder för att flera spelare ska kunna landa här. Den bästa looten finns dock i snabbmatsr­estaurange­n, men du kommer förmodlige­n behöva slåss för att få den. Om du känner dig osäker kan du fortfarand­e hitta tillräckli­gt med loot i de övriga byggnadern­a. Detta är en av platserna där spelare brukar bygga över byggnadern­a, för att få högre utsiktpunk­ter att skjuta spelare från. Se upp om du kommer ut från ett hus eller en restaurang, så att du inte vandrar rakt in i en fälla. Kolla ut genom fönstren först om du kan.

Är det ett bra ställe?

Med tanke på popularite­ten av de omgivande platserna som Snobby Shores och Tilted Towers är Greasy Grove inte ett jättedålig­t ställe att börja. Det finns massor av loot för dem som orkar leta lite. Försök att landa på ett av hustaken och hacka dig in. Du kommer ha en bra chans att hitta kistor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden